KIRIKKALESPOR KAMPA GİRİYOR

KIRIKKALESPOR KAMPA GİRİYOR

28 Ağustos?ta başlayacak olan TFF 3. Lig için çalışmalarına 2 gün ara veren MKE Kırıkkalespor, 2. etap çalışmaları için kampa giriyor. Bugün saat 10.00?da Nevşehir?e hareket edecek olan Kırıkkalespor, kampı iyi değerlendirerek lige iyi bir giriş yapmak i

GİRESUN İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ
MKE Kırıkkalespor lig hazırlıklarının ilk etabını zorluklara ve engellere rağmen tamamladı. Toplam 19 idmana çıkan Kırmızı ? Lacivertli ekip bugünden itibaren Nevşehir?de 2. etap hazırlıklarını sürdürecek. MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, yapılan 19 idmanın sıkıntılara rağmen iyi geçtiğini belirterek oyuncularının çalışmalarından memnun olduğunu dikkat çekti. Aydoslu ?Önümüzdeki kampı iyi değerlendirmek istiyoruz. Salı günü ise Giresunspor ile ilk hazırlık maçını yapacağız? diye konuştu.

KAMP 12 GÜN SÜRECEK
2.etap kam çalışmalarında sık sık hazırlık maçı oynamak istediklerini belirten Aydoslu ?Ayın 19?u itibari ile dönmeyi hedefliyoruz. Kampımız 12 günlük ve bunu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Transfer yasağının açılmasını bekliyoruz. Transfer yasağının açılması ile birlikte takıma katacağımız oyuncular ile lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Kadro olarak dengeli bir takım kurarak kampa iyi girmek istiyoruz. Lige en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden geleni yapacağız? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ