Kırıkkalespor iki gün daha yaşayacak

Kırıkkalespor iki gün daha yaşayacak

MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Cesur Cebeci, 25 bin TL katılım ücretini yatırması durumunda takımı MKE Kırıkkalespor As Başkanı Bahadır Karayel'e bırakacağını söyledi. Katılım ücreti için son gün olduğunu fakat kendilerinin TFF'den 3 gün daha izin aldıkl

DESTEK OLMA VAKTİ

Kulüp Başkanı Cesur Cebeci, Kırıkkalespor’un geçmiş döneme ait borçları hakkında bilgi vererek, göreve geldikleri günden bugüne kadar kendi borçlarının olmadığını söyledi.  Bu sezon kulübü kendi öz kaynakları ile tamamladıklarını vurgulayan Başkan Cebeci, hiç kimseden hiçbir hibe almadıklarını, hiçbir siyasinin kendilerine destek çıkmadıklarını ifade etti. Karayel ile görüştüğünü dile getiren Cebeci, “28 Temmuz Pazar günü Kırıkkalespor’un kongresi var. Gelsin Kırıkkalespor’u Karayel’e teslim edeyim. Karayel benim As Başkanım. Bahadır Karayel Kırıkkalespor’a en güzel şekilde sahip çıkar”

 

BORÇSUZ BİR SEZON

“Kırıkkalespor’un tarihinde ilk kez borçsuz bir sezon geçirdiğini söyleyen Cebeci, “Futbolculara peşinatlarını ödeyebilmek için yüzde 70’ini sezona girerken ödedim. Tarihinde hiç peşin ödendi. Bu takımı kapatmaya çalışanlar var. Adliye önünde bulunan ve takıma dönen otoparkın ise 8 aylığına aylık 10 bin TL karşılığı peşin olarak kiraya verildi ve bu para ileyönetim de bulunan arkadaşlar adına çekilen krediler ödendi. Hiçbir destek almadan bizim dönemimizde borçsuz bir takım bırakmaya biz hazırız” dedi.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ