Kırıkkalespor hızlı başladı

Kırıkkalespor hızlı başladı

Kamp için Ankara Büyük Anadolu Otel'de bulunan MKE Kırıkkalespor ilk hazırlık maçında Altındağ Belediyespor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

SEFA SKORU BELİRLEDİ

Ankara kampının 3’üncü gününde ilk hazırlık maçında Altındağ Belediyespor ile karşılaşan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz maça tutuk başladı. Altındağ Belediyespor aradığı golü erken buldu ve 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısının bu skorla bitmesi beklenirken sahneye Sefa Yanıkkaya çıktı. Sefa’nın güzel golü ilk yarının da skorunu belirledi.

KAPTAN ÖNE GEÇİRDİ

İkinci yarı ise iyi ve baskılı oynayan taraf MKE Kırıkkalespor’du. Kırmızı-Laciretli ekibimiz sağlı sollu ataklarla rakibi baskı altına aldı. Özellikle orta sahada rakibine top göstermeyen MKE Kırıkkalespor, Celal ile 2-1 öne geçti. Orta sahada aldığı pasla iki kişiyi geçen ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla golü getirdi. Celal’in golünün ardından vites artıran ekibimiz yine topa sahip olan taraf oldu.

ÖNCELİK KUPA

Yine baskılı bir futbol oynayan MKE Kırıkkalespor ilk golün sahibi Sefa Yanıkkaya’nın golüyle skoru 3-1’e getirdi. Bu gol maçın skorunu da belirledi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Takım Kaptanı Celal, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Takımın tamamında büyük bir hırs var. Bu olumlu bir hava yaratıyor. Ligi arzu ettiğimiz yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Ancak öncelikli olarak kupayı düşünüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

‘İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR’

Teknik Direktör Hüseyin Cengiz ise, “Kamp istediğimiz gibi gidiyor. Sakatlık ve huzursuzluk yok. Takımın tamamında moralli ve hırslı bir hava var. Hazırlık maçları takımı görebilmek için önemliydi. Kazanmak ya da kaybetmenin bir önemi yok ancak, bu tip müsabakalarda bile galibiyet takıma moral kazandırır. İki hazırlık maçı daha oynayacağız. Eksikliklerimizi tespit edip gidereceğiz” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ