Kırıkkalespor artık bir aile

Kırıkkalespor artık bir aile

Yeni bir yönetimle birlikte şahlanmayı hedefleyen Kırıkkalespor'da birlik ve beraberlik görüntüleri umut veriyor. Yönetim, Kırıkkalespor destekçileri, taraftarlar ve gönül vermiş herkesin toplandığı bir sofrada beraberlik yemeği organize eden Kırıkkalespo

TÜM DOSYALARI İNCELEDİK

Kırıkkalespor kulüp binasında gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Kırıkkale Belediyesi eski başkanı Cemalettin Akdoğan, spor camiasından önemli isimler, medya patronları ve çok sayıda taraftar katıldı. Organizasyonda konuşma yapan Kulüp Başkanı Metin Karakuş Kırıkkalespor’dan alacağı olduğunu iddia edenlerin belgeleyemediklerini belirterek kulübün tüm dosyalarının incelendiğini söyledi.

KARAKUŞ COŞKULU KONUŞTU

Geçmiş yönetimlerin hataları olduğunu ancak onları suçlamak istemediğini belirten Karakuş isim vermeden bir avukatın Kırıkkalespor’dan alacağı olduğu gerekçesi ile otoparka dahi ücret ödemediğini söyledi. Bu tür durumların takımın ilerlemesi ve başarıya ulaşması için büyük bir engel olduğunun altını çizen Karakuş Mısır’ı örnek göstererek “Mısır halkına yapılan zulmün aynısı Kırıkkale’de Kırıkkalespor’a yapılıyor. Bu yüzden bizim direnişimizin simgesi de Rabia işaretidir” dedi. Karakuş’un konuşması katılımcılar tarafından zaman zaman alkışlarla kesildi.

BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Karakuş’un ardından konuşma yapan ASKF Başkanı Sırrı Zengin ise Kulüp Başkanı Karakuş’un inandığı bir davada ilerlemekten korkmayacağının altını çizerek kendilerinin de spor camiası olarak doğrunun arkasında olacaklarını söyledi. Zengin yaptığı konuşmada “Metin Karakuş başkanın yolsuzlukların üzerine gideceğine olan inancım tamdır. Bizlerde elimizi taşın altına koymalı ve birbirimize destek olup bu takımı ayaklandırmalıyız” ifadelerinde bulundu.

BAĞIŞ MAKBUZLARI BASTIRALIM

Belediye eski başkanı Cemalettin Akdoğan ise yaptığı konuşmada barışçıl yollar ile kulübün dış bağlantılarının kesilmemesini sağlamayı ve içerden ve dışarıdan bakıldığında aynı görüntünün oluştuğu şeffaf bir ortam yaratılması gerektiğini savundu. Akdoğan kulübün maddi desteği konusunda da projelerinin olduğunu belirterek “Birkaç kişiden para alarak kulübü birkaç kişininmiş gibi göstermek yerine 3 liralık 5 liralık makbuzlar bastırarak binlerce insana bu kulübün sahibi olduğunu hissettirebiliriz” dedi.



tunc sağlam
24.08.2013 00:29:31
Bagis makbuzu basilip dilenmektense, otopark daha iyi isletilmeli, bayramlarda ve pazar günleri gorevli yok, sanki devlet memuru gibi calisiyor oradakiler, otoparkta arac konulacak bos yer nerde ise yok, ama giris ve cikisi kontrol edecek gorevlilerde yok, yol gecen hani gibi, kim isletiyor, nasil isletiliyor anlayamadim.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ