KIRIKKALESPOR 2011-2012 SEZONUNU AÇTI

KIRIKKALESPOR 2011-2012 SEZONUNU AÇTI

MKE Kırıkkalespor 2011?2012 sezonunu açtı. Dün sabah 7?de bir araya gelen teknik heyet ve futbolcular sezonun ilk idmanına çıktı. Mutsuz oldukları gözlenen futbolcuların sezon için karamsar oldukları gözlendi.

HABER-YORUM: KADİR YAHŞİ
 
TRANSFER YOLUNUN AÇILACAĞINA İNANIYORUM
MKE Kırıkkalespor sezonu geç açmakla birlikte hala transfer yolunu açamaması akıllarda soru işareti bıraktı. Kadronun bel kemikleri olan Metehan Andaç Özlü, Mustafa Ünver, Kaleci Koray Tetik ve yaş haddinden Halit Ekinci?nin kadrodan ayrılması mevcut kadroda endişe yarattı. Haber Müdürümüz Kadir Yahşi son durum hakkında Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu?dan aldığı bilgilere göre, sezon açılışı beklenen gibi olmadığı yönünde. Ancak umutların ve sözlerin yerine gelmesi ile birlikte yeniden Kırıkkalespor?un eski günlerine döneceğini hatırlatan Aydoslu, biran önce federasyona olan borcun ödeneceğini ve transfer yolunun açılacağına inandıklarını kaydetti.
 
SAHİPSİZ KALMAK İSTEMİYORUZ
Moralsiz olan futbolcular ise bu yıl, geçen sezon çekilen sıkıntıları tekrar yaşamak istemediklerini belirttiler. Artık takıma sahip çıkılması gerektiğini savunan oyuncular, ?Biz artık köşeye atılmış, sahipsiz futbolcu olmak istemiyoruz? dediler. Aydoslu, yeni sezonda güçlü bir Kırıkkalespor yaratmaya çalıştıklarını ve transfer engelli kalkması için yönetimin yoğun çalıştığını kaydetti.
 
GÜNDE ÇİFT İDMAN
Antrenmanların temposunun günden güne artacağını belirten Aydoslu ?Tüm futbolcuların sezona motive olabilmesi için antrenmanlarımızı aralıksız sürecek. Sabah 07.00 ve akşamüzeri 17.30 olmak üzere günde çift idman yapacağız. Bu haftayı bu şekilde tamamlayıp Pazartesi günü kampa girmeyi planlıyoruz. Mevcut imkanları zorlayıp bir şekilde kampa girmemiz gerekiyor. Çok geç kaldık. Ama biz zararın neresinden başlarsak o kadar çabuk adapte oluruz? dedi.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ