Bu seyirciye şampiyonluk yakışır… Kırıkkalespor: 1- Zara Belediyespor: 0

Bu seyirciye şampiyonluk yakışır… Kırıkkalespor: 1- Zara Belediyespor: 0

Lider Zara Belediyespor'u 15. Dakikada Ufuk Koç'un attığı golle geçen Şimşekler, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

KIRMIZI… LACİVERT… ŞAMPİYON… KIRIKKALE…

Bu seyirciye şampiyonluk yakışır… Kırıkkalespor: 1- Zara Belediyespor: 0

Lider Zara Belediyespor’u 15. Dakikada Ufuk Koç’un attığı golle geçen Şimşekler, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

ÇOK SAYIDA SEYİRCİ GİREMEDİ

90 dakika boyunca yoğun tezahürat altında oynanan maçta hatasız oynayan ekibimiz zorlu Zara Belediyespor engelini tek golle geçti. 10 bine yakın seyircinin izlediği maça çok sayıda seyirci de giremedi. Aleyhimize yapılan hakem hatalarının zaman zaman seyircileri germesine rağmen olaysız biten maç sonunda Kırıkkalespor seyircisi oyuncularla birlikte büyük mutluluk yaşadı.



mustafa çakır
15.02.2015 00:14:35
bu tür olayları bir adet foto ile yayınlamak artık çok zor olmasa gerek (DEĞERLİ OKURUMUZ, HASSASİYETİNİZİN FARKINDAYIZ. ANCAK, HEMEN MAÇ BİTİMİNDE OKURLARIMIZI BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA CEP TELEFONUNDAN YAPILAN BÖYLE BİR ÇALIŞMA HAKKINDA DAHA ANLAYIŞLI OLMANIZI BEKLER, STADIMIZDA GERÇEK BİR BASIN LOCASI OLUŞTURULUP TEKNİK İMKÂNLAR DA SAĞLANDIĞINDA OKURLARIMIZI BU GELİŞMELERLE BULUŞTURACAĞIMIZI BİLDİRİRİZ.-EDİTÖR-)

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ