Kırıkkalespor üvey evlat mı?

Kırıkkalespor üvey evlat mı?

MKE ANKARAGÜCÜ KULÜBÜNE 700 BİN LİRALIK REKLAM ANLAŞMASI YAPAN MKE GENEL MÜDÜRÜNE SİTEM!

MKE ANKARAGÜCÜ KULÜBÜNE 700 BİN LİRALIK REKLAM ANLAŞMASI YAPAN MKE GENEL MÜDÜRÜNE SİTEM!

Kırıkkalespor üvey evlat mı?

MKE Kurumu ile MKE Ankaragücü arasında 700 bin lira değerinde yeni sponsorluk anlaşması yapılması imkânsızlıklar içinde olan MKE Kırıkkalespor camiasında tepkiyle karşılandı. Bu durum yönetim ve taraftarı üzdü.

MKE BUNU HER YIL YAPIYOR

Makine Kimya Endüstri Kurumunun daha önceki yıllarda da olduğu gibi Ankaragücü gibi ihtiyacı olmayan ve maddi sıkıntısı pek bulunmayan bir takıma destek olurken maddi sıkıntı içinde olan MKE Kırıkkalespor´u göz ardı etmesi yönetim ve taraftarları üzdü.

KIRIKKALESPOR ÜVEY EVLAT MI?

Makine Kimya Endüstri Kurumu Genel Müdürlüğüne sitem eden Kulüp Başkanı Mustafa Demirel ve yöneticiler MKE Kırıkkalespor´un uzun zamandır maddi sıkıntı içinde olmasına rağmen kıt imkânlarla ayakta durduğunu belirterek hiç olmazsa Ankaragücü´ne yapılan yardım kadar olmasa da bir miktarda Kırıkkalespor´a yapılmasını istediler.

TGT GENEL BAŞKANI DA SİTEM ETTİ

Bu arada Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat ise bir Kırıkkaleli olarak MKE Kırıkkalespor´a elinden gelen desteği verdiğini ancak bu desteğin yetersiz olduğunu söyledi. MKE Kurumu Genel Müdürlüğünün isminin önünde MKE Olan Kırıkkalespor´un da desteklenmesi gerektiğini söyleri. MKE´nin Kırıkkale´den doğduğunu hatırlatan Polat, MKE Kurumu Genel Müdürüne sitemde bulundu.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ