Kırıkkalespor 5´ledi

Kırıkkalespor 5´ledi

GOL OLDUK YAĞDIK?

GOL OLDUK YAĞDIK?

Kırıkkalespor 5´ledi

Bölgesel Amatör li temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ligin ikinci devresinde ilk kez çıktığı taraftarı önünde gol show yaptı. Kayseri temsilcisi Hacılar Erciyesspor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün olan kırmızı şimşekler sezonun en farklı galibiyetini attığı 5 gol ile aldı.

ERCİYES´İ 5-0 YENDİ

İkinci devrede ilk kez taraftarları önüne çıkan Türk Metal Kırıkkalespor rakibi karşısında maça ön tarafta yaptığı baskı ile başladı. Konuk ekip Hacılar Erciyesspor ise defansın arkasına attığı toplarla etkili olmaya çalıştı. Konuk ekip Hacılar Erciyesspor 15 dakikada Okan 18 dakikada Rıdvan ile mutlak pozisyonları değerlendiremeyince kırmızı şimşekler ataklarını sıklaştırdı. 20 dakikada Uğur´un kullandığı kornerden atışında arka direkte topla buluşan Engin vuruşu filelere gitti 1-0. Golden sonra daha etkili olan Kırmızı şimşekler Bahri Uğur ve Serdar ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ilk devre Türk Metal Kırıkkalespor´un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi

İKİNCİ YARIDA DEĞİŞİKLİKLER

İkinci devreye orta sahada Emin´in yerine Muhammet´i alarak başlayan Türk Metal Kırıkkalespor orta sahada üstünlüğünü rakibine kabul ettirince üst üste pozisyonlar buldu. Maçın 50. dakikasında Adem´in kornerden gelen topu filelere gönderince skor 2-0 oldu.  Skor üstünlüğünü ele alan Türk Metal Kırıkkalespor daha rahat bir oyun sergiledi. Nitekim yeni transferler Orhan ve Serdar´ın uyumu golleri getirdi. 63. dakikada Uğur Serdar´ın ikramını geri çevirmeyince attığı golle farkı müjdeledi. Maçın son kısmında oyunun mutlak hâkimi kırmızı şimşekler Serdar´ın attığı iki güzel gol ile rakibini 5-0 yenmesini bildi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 15 Konuk ekip Hacılar Erciyesspor atağında Rıdvan´ın ortaya çıkardığı topu Salih on sekiz önünde ıska geçince takımını golden etti.

Dk 18 Hacılar Erciyesspordan Rıdvan Kaleci Kürşat ile karşı karşıya kaldı. Kürşat yerde yaptığı müdahale ile mutlak golü önledi

Dk 20 GOOOOL Uğur´un kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Engin topu filelere gönderdi 1-0

Dk 24 Konuk ekip Hacılar Erciyesspor kullandığı serbest vuruşta Okan´ın vuruşu Kürşat´ın müdahalesinin ardından üst direkten döndü.

Dk 40 Uğur´un pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar´ın vuruşunu defans kornere çeldi

Dk 50 GOOOOL Orhan´ın kullandığı kornerde iyi yükselen adem kafa ile topu filelelere gönderdi 2-0

Dk 67 GOOOOL Serdar Uğur´dan aldığı topla ceza sahasına girdi. Son Çizgiden çevirdiği topu ortaya çevirdi. Uğur´un vuruşu filelere gitti 3-0

Dk 69 GOOOOL  kaleci Bülent´le karşı karşıya kalan Uğur´un vuruşu tamamlayan Serdar skoru 4-0 yaptı

Dk 89 GOOOOL Bahri´nin ortasında  arka direkte önünde bulan Serdar sıfır tabir edilen bölgeden sert vuruşla topu filelere gönderdi 5-0.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ