Kırıkkale'nin ve ülkenin MHP'ye ihtiyacı var

Kırıkkale

KESKİN BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI BÜLENT ALTINIŞIK'TAN MHP ADAYLARINA TAM DESTEK

KESKİN BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI BÜLENT ALTINIŞIK'TAN MHP ADAYLARINA TAM DESTEK

Kırıkkale'nin ve ülkenin MHP'ye ihtiyacı var

MHP'li Keskin Belediyesi eski Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, MHP Kırıkkale Milletvekili adaylarının da katıldığı kahvaltılı toplantı düzenledi. Kısa bir dönemde olsa MHP iktidarında hizmet alan Kırıkkale'nin MHP'ye vefa borcu olduğunu söyleyen Altınışık Hem Türkiye'nin hem de Kırıkkale'nin Milliyetçi Hareket Partisine ve onun kadrolarına ihtiyacı var” diye konuştu.

EŞLERİYLE BİRLİKTE KATILDILAR

Bir dönem Keskin Belediye Başkanlığı yapan MHP'li eski Başkan Bülent Şükrü Altınışık, MHP Kırıkkale Milletvekili adaylarının da katıldığı kahvaltılı toplantı düzenledi. Kırıkkale Süvariler Binicilik Kulübünde aileli düzenlenen kahvaltılı toplantıya MHP Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve Altınışık ailesinin fertleri ve yakınları katıldı. Birlik beraberlik ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantı bir aile toplantısı görünümünü verdi. Toplantının açılışında konuşan MHP'li eski Başkan Altınışık Bir dostumuz bir yola çıktığında yanında olmamız gerektiğine inandık. Bir nebzede olsun bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik” diye konuştu. 

MHP'YE VEFA BORCUMUZ VAR

Önümüzdeki hafta yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin önemine değinen Altınışık Allah izin verirse önümüzdeki hafta sonu ülkemizi yakından ilgilendiren bir genel seçim yaşayacağız. Hem Türkiye'nin hemde Kırıkkale'nin Milliyetçi Hareket Partisine ve onun kadrolarına ihtiyacı var. Bakın Türkiye'de MHP bir kez iktidara geldi, o dönem Keskin Belediye Başkanıydım, Keskin'e 100 yılda gelmeyecek hizmetleri getirdik. MHP iktidarından Kırıkkale'de nasibini aldı. Hem Kırıkkale, hem Keskin halkını, hemde diğer bütün ilçelerimizin MHP'ye bir vefa borcu var. Bu vefa borcunu ödemenin günü gelmiştir. Önümüzdeki Pazar günü bir seçim yaşayacağız. Allah hakkında hayırlıysa bu değerli kardeşime Milletvekilliğini nasip etsin. Öyle de gözüküyor. Halkımızın teveccüh ettiğini görüyoruz. Hatta 2-1 MHP'nin lehine düşünenler var. İnşallah 3-0 MHP'nin lehine tecelli eder. Dostumuz, kardeşimiz, çok sevdiğim Seyit Ahmet Göçer'e ve diğer adaylarımız Halil Öztürk ve Merih Karayol'a hepiniz adına bu yolda başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

ŞİMDİ HESAP SORMA ZAMANIDIR

Başkan Altınışık'a kendilerine güzel bir ortam hazırlamalarından dolayı teşekkür eden MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer'de yaptığı konuşmasında Kırıkkale'yi hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu yolda Allah bize Milletvekilliği adaylığını nasip etti. Allah bu yolda bizleri utandırmasın. Şöyle bir baktığımızda AKP 13 yıldır tek başına iktidar. Belediyeler onlarda ama Kırıkkale her geçen gün kötüye gidiyor. 4 milletvekili sayımız 3'e düştü, Kırıkkale'nin nüfusu 100 bin'in üzerinde düşüş gösterdi. Kırıkkale ne hizmet aldıysa bunu MHP iktidarı ve kadrolarından aldı. O dönemde Keskin ilçemiz Bülent Altınışık başkanımızın önderliğinde hizmet aldı. Şimdi bakıyoruz Keskin'e hala o hizmetlerle belediye çalışıyor. O günden sonra Keskin kötüye gitti. 27 ay maaş ödeyemeyen bir belediye, nüfusu düşen bir ilçe var. Seçim zamanı gelince Keskin lafını kullanan çok oluyor. Ama 13 yıldır Keskin'de oturup, kalkıp Keskinliye hizmet etmeyenlerden hesap sorma zamanıdır” sözlerini kullandı.

BİZ SİYASETİ MİLLETİMİZ ADINA YAPARIZ

MHP'li aday Göçer Kırıkkale'ye baktığımızda 18 tane beldemiz vardı. AKP iktidarıyla birlikte bu belediyelerimiz 2'ye düşürüldü. Şuanda sizlerden oy isteyen 2 Milletvekilimizin kendi belediyeleri dahi kapatıldı. Kendi beldesine hizmet edemeyen insandan Türkiye'ye hizmet etmesini nasıl bekleyebilirsiniz. Allah nasip etti MHP 3,5 yıl bir iktidar ortaklığında bulundu, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Kırıkkale'ye vermiş olduğu önemden dolayı Osman Durmuş Sağlık Bakanı oldu ve Kırıkkale sağlıkta çağ atladı. Bugün iktidar Kırıkkale'nin sağlıkta iyi bir konumda olduğunu söyleyebiliyorsa bunu MHP iktidarına borçludur. O dönemde tüm ilçelerimize, kasabalarımıza devlet hastaneleri, sağlık ocakları yapıldı ve tam teşekküllü ambulanslarla donatıldı. 186 köyün asfaltı o dönemde atıldı. Biz siyaseti önce milletimiz adına yaparız. İktidar gibi yandaşı zengin etme, liyakati olmayanları amir yapmak için yapmıyoruz. Biz Kırıkkale'de yetiştik, Kırıkkale'de kazandık, Kırıkkale'ye yatırım yaptık. Allah nasip ederde Milletvekili olursam her Kırıkkaleli rahatlıkla bizim kapımızı çalabilir” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız