Kırıkkale’nin yeni mağazası TUFANLAR gross açılıyor

Kırıkkale’nin yeni mağazası TUFANLAR gross açılıyor

Kırıkkale’de alışveriş sektörünün yerel markası olan Tufanlar, gross alanında şubesinin açılışını bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale’de alışveriş sektörünün yerel markası olan Tufanlar, gross alanında şubesinin açılışını bugün gerçekleştirecek. 10 bin metrekare kapalı olan Tufanlar Gross mağazasında, açılışa özel birbirinden çeşitli ürünlerde indirimler uygulanacak.

ÖZEL İNDİRİMLER

Yaklaşık 49 yıldır Kırıkkale'de adından söz ettiren Etiler, Gürler, Yenidoğan Mahallelerinde şubeleri bulunan Tufanlar, gross alanında işletmesini Bağlarbaşı Mahallesi Başkent Bulvarı No: 2 adresinde vatandaşların hizmetine sunacak. 15 Ekim 2021 Cuma günü saat 14.00'te yapılacak olan açılışa yönelik birbirinden farklı ürünlerde indirimlerde uygulanacak.

20 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

Kırıkkale’nin yerel markası olarak yıllardır hizmet veren Tufanlar, gross sektöründe 10 bin metre kare alan üzerinde vatandaşlara hizmet sunacak. Gıda, zücaciye, hırdavat, iç giyim mutfak eşyaları, elektrikli ev eşyaları, oyuncaklar kısacası eve dair her şey 20 bin çeşit ürünle burada yer alacak. Otoparkı ve oto yıkama alanlarının bulunduğu Tufanlar gross, hem toptan hem de perakende olarak hizmet sunacak.

HAL FİYATINA MANAV

İş yerlerine, ofislere, kantinlere, marketlere ve kafelerin her alandaki ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. Gıda ve temizlik ürünlerinin de yer aldığı Tufanlar gross market, bünyesinde çalıştıracağı personellerle birlikte Kırıkkale istihdamına da büyük ölçüde katkı sunacak. Kaliteli ürünleri uygun fiyata vatandaşla buluşturacak olan Tufanlar gross, günlük taze balık reyonu ve hal fiyatına manavıyla da dikkatleri üzerine çekecek



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız