KIRIKKALE’NİN GURURU OLACAĞIM

KIRIKKALE’NİN GURURU OLACAĞIM

Kırıkkaleli işadamı Tolga Tanrıverdi, düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

İYİ Parti’de Tolga Tanrıverdi düzenlenen toplantı ile aday adaylığını duyurdu. İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ PARTİ BİR AVUÇ İNSANIN EMEĞİ İLE KURULDU

Aday adaylığını açıklayan Tanrıverdi ; 1973 Kırıkkale doğumlu olduğunu, baba tarafından Hüseyinbeyobası,  anne tarafından Keskinli olduğunu söyledi.  Yurt içi ve yurt dışında  otomobil ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Tanrıverdi “ İYİ Partimiz Genel Başkanımız Meral Akşener ve bir avuç insanın emeği ile kuruldu.”

BU ŞEHRİN AĞABEYE İHTİYACI VAR

“Kafamıza yumurtalar atıldığı dönemden bu günlere geldik. İlk başlarda aday bulamazken şimdi en yüksek talebe ulaşan parti konumundayız. İnşallah bu görev bize verilir ve halkımız bizi seçerse çalmayacağız, adaletli davranacağız, haksızlığa karşı duracağız. Profesyonel bir ekip oluşturacağım. Şehrin her kesininden insanlar olacak. Birlikte bu şehir için karar alacağız. Bu şehrin bir ağabeye ihtiyacı var. Ankara’da bu şehri temsil edecek, hakkını arayacak birisi olmalı. Ben buna talibim ve inşallah memleketimizin gurur olacağım” dedi.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız