Kırıkkale’nin Gururları

Kırıkkale’nin Gururları

Özel Sporcular atletizm şampiyonasında Kırıkkale’ye madalya yağdı.

19-21 Kasım tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasi Antalya ilinde gerçekleşti. Kırıkkale'yi temsile 4 kulüp 9 Sporcu ile katılma başarısı elde etti. Turnuvaya 132 kulüp 300 sporcu ile katılım sağlandı.

Dündar özel sporcular, spor kulübü 100 M otizm erkekler kategorisinde Hüseyin Bozkurt Türkiye şampiyonu oldu. Kırıkkale mavi otizm özel sporcular spor kulübü , 400.m metal erkekler Erkan Kara Türkiye 2. si

Kirikkale engelsiz yaşam spor kulübü  200 M metal erkekler Yasin Ulusoy Türkiye 2. si, Deniz ozel sporcular spor kulübü 200 m mental erkekler Yigitcan Demircan  ise Türkiye 2. si olarak şampiyonayı tamamladılar.

Konuyla ilgili bilgi veren Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama okul müdürü Ünal Dündar; Özel çocuklarımızın sosyalleşmesi sportif ve kültürel alanlarda bir çok alanda faaliyetlere katıldıklarını ,6 dalda spor kulübumuzle futbol, atletizm, jimnastik,  masa tenisi, yüzme, bocce branşlarında  çalışmalara devam ediyoruz. Öğrencilerimiz başarılarını Türkiye ye kanıtladı ve ilimizi bir çok madalya alarak gururlandırdığını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız