KIRIKKALE’NİN BÜYÜK SORUNLARI VAR

KIRIKKALE’NİN BÜYÜK SORUNLARI VAR

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, parti yönetimine yönelik birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirildi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu “İyi Parti’nin çalışan, halka inen, sorunlarını devamlı gündemde tutan, halkın sorunlarını gündeme getirirken çözüm yollarını da iktidara sunan özelliği ile halkımızın çok büyük ilgisini çeken siyasi bir parti özelliğini taşıdığı halkımızın dikkatinden kaçmamaktadır. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in il il, ilçe ilçe dolaşarak halkın sorunlarını dinlemesi İyi Partinin tüm taşra teşkilatlarının da durmadan, yorulmadan çalışmasına neden olmaktadır Bizde Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları olarak daima sahadayız. Kırıkkale’nin en faal teşkilatı olarak hemşerilerimizin her daim yanında olmaya çalışıyoruz.

25 Ekim bizim partimizin 3. Kuruluş yıldönümü olduğu için bizler için ayrı bir değeri ve önemi vardır. Öncelikle partimizin 3.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Son zamanlarda partimiz üzerinde kirli ellerin dolaştığını ve kirli oyunların oynandığını biliyoruz. Şu anda Türkiye’deki yükselişi en fazla olan partilerin başında İyi Parti’nin olduğunu görenlerin korkuya kapıldıkları çok açık şekilde görülmektedir. İktidara mensup ilimizin iki milletvekili var. Bunların bugüne kadar Kırıkkale için bir şeyler yapıp Kırıkkale’mizin hayrına mecliste ilimizin temel sorunlarını anlatan bir önerge verdiklerini, meclis kürsüsünde Kırıkkale’mizin hayrına bir konuşma yaptıklarını göreniniz duyanınız var mı?

Kırıkkale’miz maalesef belediye yönetimi olarak ta çok büyük şanssızlıklar yaşıyor. Yaklaşık on sekiz yıldır AKP‘nin kazanıp yönettiği Kırıkkale’mizde gözle görünür önemli bir belediye projesi uygulanmamıştır. Kırıkkale’miz ülkemizin en genç, en yeni ili olduğu için imarı ve devasa örnek çalışmalarıyla diğer illere örnek olması gerekirken bir türlü büyük bir köy görüntüsünden beceriksiz başkanlar yüzünden kurtulamamıştır. Eğer gerçekten işi bilen kişileri seçemezsek belediye başkanının partisinin iktidarda olmasının da bir işe yaramadığını geçen on sekiz yılda gördük” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ