Kırıkkale’nin altını Üstüne getiriyoruz

Kırıkkale’nin altını Üstüne getiriyoruz

Belediye Başkanı Mehmet saygılı şehir genelinde 130 bin ton asfalt serileceğini söyleyedi.

Bunun Kırıkkale tarihinde bir ilk olacağını belirten Saygılı “Asfaltın yanı sıra andezit kaldırım, Etiler Köprülü Kavşak ve Bilim Merkezi çalışmalarımız devam ediyor Kırıkkale’nin neredeyse altını üstüne getiriyoruz, her yer şantiyeye döndü. Çalışmalarımızdan dolayı olumsuz etkilenen ve mağdur olan esnaf ve vatandaşlarımızdan özür dileriz" dedi.
 

130 BİN TON ASFALT ATILACAK

Belediye Başkan Saygılı’nın 2020-2021 yatırım lansman programında açıkladığı yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin Merkezi caddeleri gece ve gündüz programları ile aralıksız asfaltlanıyor. Saygılı, toplamda 130 bin ton asfalt döküleceğini ifade ederek, Asfaltlama çalışmalarının, Millet Caddesi, Plevne Caddesi, Doğu Bulvarı, Adalet Caddesi, Halide Edip Caddesi, Kafkas Caddesi, Nenehatun Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi, Sağlık Caddesi, Sakarya Caddesi, Şirinevler Bulvarı, Zümrütkale Caddesi, Arif Çetin Caddesi, Hürriyet Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Kırıkkale’nin muhtelif caddelerinde gerçekleştirileceği bildirildi. Bu çalışmaların sezon sununa kadar tamamlanacağı kaydedildi

 

ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Saygılı, Gürler, Karşıyaka, Kırıkköyü, Kurtuluş, Osmangazi, Sanayi, Selimözer, Tepebaşı, Yenimahalle ve Yuva Mahallelerinde, 382 bin metrekare kilit parke çalışması yapılacağını belirtti.  Fatih, Gündoğdu, Karşıyaka, Kırıkköy, Kimeski, Kızılırmak, Osmangazi, Sanayi, Selimözer ve Yuva Mahallerinde, 182 kilometre uzunluğunda sathi kaplama çalışması yapılacağını belirten Saygılı, ayrıca, 81 bin 700 metre kare andezit çalışması, 29 bin 800 metre uzunluğunda yürüyüş yolu, yol kenarlarına 4 bin adet newjersey yerleştirilmesi, yollara 6 bin 500 m2 kampenatlı boya uygulanması ve 200 adet yaya figürü çizimi gerçekleştirileceğini söyledi.

 

ŞEHİRDEKİ TÜM ALANLARA DOKUNUYORUZ

Kırıkkale’nin yol ile ilgili problemini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale’miz de göreve geldiğimizden bu yana yol çalışmalarına ara sokak, yan yol diyerek ayırt etmeden tüm alanlara dokunuyoruz. Vatandaşlarımızın sık sık kullandığı ana caddelerimize büyük önem veriyoruz. Tabi ki şehrimizin en ücra köşelerine dahi dokunuyoruz. Kırıkkale’mizde problemli yol kalmasın istiyoruz” diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ