Kırıkkale´nin sorunlarını çözmek birinci görevimiz

Kırıkkale´nin sorunlarını çözmek birinci görevimiz

ÖZTÜRK, VATANDAŞLARIN SORUNLARI DİNLEDİ

Kırıkkale´nin sorunlarını çözmek birinci görevimiz

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale´ye gelen Milletvekili Abdullah Öztürk geçtiğimiz hafta 4 kamu kurumu hakkında brifing aldıklarını söyledi. Öztürk, Milli Eğitim Müdürlüğünün taleplerinin programa alındığını söyledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Öztürk ?Biz Kırıkkale´nin sorunlarını meclise taşımak için buradayız? dedi.  

VATANDAŞLARIN SORUNLARI DİNLEDİ

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale´ye gelen Milletvekili Abdullah Öztürk vatandaşların sorunları dinledi, görüşmelerde bulundu. Ak Parti il binasında yapılan Halk Günü öncesinde basın toplantısı düzenleyen Ak Partili vekil Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta 4 kamu kurumu yöneticilerinden brifing aldıklarını ve hemen ardından 3 vekil birlikte çalışmaya koyulduklarını söyleyen Öztürk, öncelikle Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı ile bir araya geldiklerini ve Kırıkkale olarak eğitimdeki taleplerini ilettiklerine dikkat çekti.

MİLLİ EĞİTİM İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan görüşmede olumlu sonuçların alındığını söyleyen Milletvekili Öztürk, ?Bizim brifing aldığımız il müdürlerimizden bir tanesi de Milli Eğitim Müdürümüzdü. Milli Eğitim Müdürlüğünün 10 ayrı talebi oldu. Biz de bu talepleri bakanlığa ilettik. 10 talepten 6´sının yatırım programına alınmasını sağladık. Ayrıca bir önceki bütçeden Kırıkkale´nin eğitim yatırımlarında kullanılmak üzere alması gereken 2 milyon 300 bin TL´nin de ödeneğe dâhil edilmesini sağladık. Merkezde 12 derslik zihinsel engelliler okulu, Yahşihan OSB bölgesinde metal atölye binası ve spor salonu, Delice´de 8 derslikli Çok Programlı Anadolu Lisesi, Balışeyh Lisesi spor salonu, Karakeçili Halk Eğitim Merkezi, Yahşihan sanayi sitesinde 16 derslikli ve 2 atölyeli bir bir an evvel programa alınması hususunda mutabakat sağladık. Daha fazla talebimiz vardı ancak bakanlık nelerin yapılacağı ve nelerin öteleneceği konusunda kriter belirlemiş bu doğrultuda diğer 4 yatırım talebi daha sonraya kaldı? diye konuştu.

TOKİ´DEKİ SORUNLAR GİDERİLECEK

Devebağırtan mevkiine yapılan ve zaman zaman şikâyet ve eylemlere sebep olan TOKİ konutlarındaki aksaklıkların giderilmesi için yaptıkları görüşmeleri aktaran Öztürk ?3 Milletvekili olarak TOKİ´ye gittik. TOKİ Başkanıyla görüşerek, burada yaşanan sorunları ilettik. Sağ olsun başkan talimatları verdi eksiklikler kısa bir zaman içerisinde giderilecek. Delice, Keskin, Karakeçili gibi ilçelerimizde TOKİ projeleri var. Bunların öne çekilmesi noktasında beklentimizi ilettik. Sayın TOKİ Başkanımız bu konularla yakından ilgileneceğini söyledi? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı