Kırıkkale´nin sorunları elbirliğiyle çözülecek

Kırıkkale´nin sorunları elbirliğiyle çözülecek

ŞİMDİ İŞ ZAMANI

Kırıkkale´nin sorunları elbirliğiyle çözülecek

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri, Vali Ali Kolat ile bir araya gelerek ilin sorunlarını masaya yatırdı. Milletvekilleri Kırıkkale´nin sorunlarına el birliğiyle çözmek için çalışacaklarını söyledi.

SÜREKLİ HALKIN İÇİNDELER

Kurum müdürlerinden brifing alan milletvekilleri, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ettiklerini ve edeceklerini açıklayan Milletvekili Abdullah Öztürk, geçtiğimiz Cuma günü parti binasında AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir ile birlikte basın toplantısının ardından halk günü düzenlediklerini söyledi.

ŞİMDİ İŞ ZAMANI

?Şimdi iş zamanı? diyerek, hemen vakit kaybetmeden Kırıkkale Valisi Ali Kolat´ın başkanlığında kamu kurumlarının müdürleri ile bir toplantı yaptıklarını belirten Öztürk,  ?İlimizin eksikleri ve problemleri ilgili brifing aldık. Genel olarak sorunların neler olduğunu tespit edip notlarımızı aldık? dedi.

HERKESİN VEKİLİYİZ

Öztürk, ?Sevgili kardeşlerim, şunun herkes tarafından iyi bilinmesini istiyorum. Biz herhangi bir kesimin değil tüm Kırıkkale´nin vekilleriyiz. Bundan sonra yoğun bir çalışma takvimi içerisinde girdik. İstihdamı artırmak ve işsizliği minimuma indirmek için, Kırıkkale´ye yapılacak yatırımları hızlandırma gayreti içerisindeyiz. Rabbimin izni ile yapacağımız çalışmalarla ilimizin refah seviyesini yükseltecek, daha güzel yaşanılır şehir haline getireceğiz? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız