Kırıkkale´nin mutlaka bir televizyonu olmalı

Kırıkkale´nin mutlaka bir televizyonu olmalı

VALİ KOLAT´TAN 10 OCAK MESAJI

Kırıkkale´nin mutlaka bir televizyonu olmalı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Kırıkkale ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Vali Ali Kolat, Kırıkkale´nin basın yayın anlamında en büyük eksiğinin bir Yerel Televizyon olduğunu belirtti.

SAMİMİ BİR ORTAMDA GEÇTİ

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın çalışanlarıyla Polisevi´nde kahvaltıda buluştu. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıya Vali Kolat´ın yanı sıra, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale ve ilçelerinde görev yapan ajans muhabirleri ve basın çalışanlarının yanı sıra gazete imtiyaz sahipleri ve bazı köşe yazarları katıldı.

YEREL TV ŞART

Sıcak bir sohbet ortamında geçen kahvaltıda konuşan Vali Kolat, Çalışan Gazetecilerin gününü kutlarken, Kırıkkale´de sosyal ve kültürel ortamların eksikliğinin hissedildiğini belirtti. Vali Kolat, Kırıkkale´nin basın yayın anlamında en önemli eksiğinin bir Yerel Televizyon olduğuna da vurgu yaparak, bu tür bir teşebbüsü içtenlikle destekleyeceklerini ifade etti.

ONAR´DAN PASTALI KUTLAMA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bir pastayla kutlayan Emniyet Müdürü Hasan Onar da, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren değiştirilmeye başlanan ehliyetlerle ilgili olarak da, basın çalışanlarının yoğunluğu sebebiyle müracaat sırasında vakit kaybının önüne geçmek için bir günü basın çalışanlarına özel bir müracaat günü belirleyerek işlemlerin toplu olarak alınacağı müjdesini verdi. Aynı uygulamanın kimlik değişimi sırasında yapılacağını belirten Onar, ayrıca doğum günü olan Anadolu Ajansı Bahşılı Muhabiri Ahmet yaman için de pasta kesti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ