Kırıkkale´nin ?Kusursuz Güzelliği? ile Birinci Oldu

Kırıkkale´nin ?Kusursuz Güzelliği? ile Birinci Oldu

SANAT ELÇİMİZ OLDU

Kırıkkale´nin ?Kusursuz Güzelliği? ile Birinci Oldu

Ege Seramik firması tarafından doğa sevgisi ve çevre bilincini arttırmak amacıyla bu yıl ´Kusursuz Güzellik´ temasıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında Kırıkkaleli Fotoğraf Sanatçısı Fatih Mehmet Özdemir birinci oldu.

SANAT ELÇİMİZ OLDU

Genç Fotoğrafçı Özdemir´in Kırıkkale´de güneşin batış anını kadraja yansıttığı unutulmaz manzara, yarışma kapsamında yaklaşık 6 bin fotoğraf arasından en yüksek oyu alıp birinciliği Kırıkkale´ye getirdi. Öte yandan yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olarak derecelendirilen fotoğraflar, Türkiye´de ilk defa Ege Seramik tarafından kullanılan "Dijital Baskı Teknolojisi" ile seramik karoya basılarak, sahiplerine özel çerçeveli şekilde armağan edilecek.

GÜNBATIMI ANI

Türkiye genelinde Ege Seramik tarafından 1 Ağustos ile 04 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ´Kusursuz Güzellik´ konulu fotoğraf yarışması önceki gün sonuçlanırken, birincilik Kırıkkale´ye geldi. Kırıkkaleli Fotoğrafçı Fatih Mehmet Özdemir´in Kırıkkale´de çektiği günbatımı anı, yarışmaya katılan 3 bine yakın fotoğraf arasından en yüksek oyu alıp birinciliği kazandı. Doğanın güzelliklerine dikkat çekmek, doğa sevgisini ve çevre bilincini aşılamak amacıyla düzenlenen yarışmada Özdemir´in ardından Arda Basmacı ikinci Zihni Güler üçüncü oldu.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı