Kırıkkale´nin en lüks semtinde tinerci dehşeti

Kırıkkale´nin en lüks semtinde tinerci dehşeti

SALDIRIYA UĞRAYAN BAYAN ÖĞRETMEN, CANINI ZOR KURTARDI

SALDIRIYA UĞRAYAN BAYAN ÖĞRETMEN, CANINI ZOR KURTARDI

Kırıkkale´nin en lüks semtinde tinerci dehşeti

Yaylacık Mahallesinde bayan öğretmen saldırıya uğradı. Tinerci olduğu sonradan anlaşılan saldırgan bayan öğretmenin kolunu bıçakla yaraladıktan sonra elindeki cep telefonunu alarak kaçtı.

ARACINDAKİ HAPLARI ALACAKTI

Yaylacık Merkez Camii civarında meydana gelen olayda, sabah erken saatlerde aracında unuttuğu hapını almak üzere apartmandan çıkan Sınıf Öğretmeni Ö.D tekrar apartmana girdiği sırada kimliği belirsiz, meczup görünümlü bir erkeğin saldırısına uğradı. İlk anda, D´nin elindeki telefonu alan saldırgan, bayan öğretmenin çığlık atması üzerine saldırısını daha da şiddetlendirerek kesici bir aletle D´yi kolundan yaraladı. Duyulan çığlık üzerine komşularının apartman boşluğuna çıkmasıyla olay yerinden kaçan saldırganın kimliği henüz belirlenemedi. Polis olayı araştırıyor

ELİNDEN CEP TELEFONUNU ALDI

?Vertigo Hastası? olduğunu ve bugünlerde yoğun baş dönmesi atakları geçirdiğini ifade eden mağdure Ö. D., ilacını alıp apartmana tekrar döndüğünde koluna birisinin dokunduğunu hissettiği anda saldırganla göz göze geldiğini, ilk anda telefonuna hamle yapan saldırganın, ardından kendisini darp edip, ne olduğunu anlayamadığı bir cisimle kolunda kesikler açtığını bildirdi. Çığlık atması üzerine komşularının dışarı çıkmasıyla birlikte saldırganın kaçtığını belirten D., zaten baş dönmesi sorun yaşadığı için bir süre sonra bayıldığını ifade etti.

KIRIKKALE´NİN EN NEZİH VE LÜKS SEMTİ

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki D´nin kollarında kesikler meydana geldi. Polis, olayı geniş çaplı araştırırken, apartmanın yakınlarında bulunan bazı izbe mekânların ve inşaatların, Kırıkkale´nin en nezih semtleri arasında bulunan bu bölgeyi son zamanlarda sıkıntılı bir hale getirdiği bildirildi. Tam da kadınlara yönelik şiddetin konuşulduğu bir günde meydana gelen olay, tepkilere yol açtı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama