Kırıkkale´nin bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı?

Kırıkkale´nin bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı?

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AV. HALİL ÖZTÜRK´TEN KIRIKKALE´YE APAR TOPAR ATANAN BÜROKRATLAR KONUSUNDA TEPKİ

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AV. HALİL ÖZTÜRK´TEN KIRIKKALE´YE APAR TOPAR ATANAN BÜROKRATLAR KONUSUNDA TEPKİ

Kırıkkale´nin bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı?

Kırıkkale´ye sürekli farklı şehirlerden il müdürleri atandığına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, ?Dışarıdan bürokrat getirme hevesine bir türlü anlam veremiyorum. Bu memleketin eli kalem tutan, bürokrat olma liyakatine sahip hiç mi evladı kalmadı da sürekli dışarıdan bürokrat getiriliyor? Bu anlayışın değişmesi için hemen girişimlere başlıyorum? dedi.

?KIRIKKALE´NİN SAHİPSİZLİĞİNE SON VERECEĞİZ?

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili seçilen Av. Halil Öztürk, mazbatasını alır almaz ayağının tozuyla Kırıkkale için çalışmalara başladı. Seçim çalışmalarını, ?Kırıkkale´nin sahipsizliğine son vereceğiz? sloganıyla yürüten Av. Halil Öztürk, ?Bizim için verdiğimiz her söz senettir. Nasıl ki Kırıkkale halkı bizlere kefil olup Türkiye Büyük Millet Meclisine yollamışsa bizler de bu kefillikte halkımızı mahcup etmeyeceğiz? diye konuştu.

?FARKLI İLLERDEN MÜDÜR GETİRME MERAKI DA NEDİR??

Son zamanlarda Kırıkkale´ye ?ithal? bürokrat getirme merakının baş gösterdiğine dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, ?Geçen hafta ilimizden tayin olan İŞKUR Müdürümüzün yerine bir başka ilden bir müdür getirilmesine ilişkin kulis çalışmaları başlatılmış. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz, bu ne acele? Meclis şekillensin, hükümet kurulsun, şöyle ortalığın tozu dumanı dağılsın da oturup konuşalım. Hem farklı illerden müdür getirme merakı da nedir? Bu şehrin öyle kaliteli insanları var ki, emin olun her kurumu en güzel şekilde layıkıyla yönetirler.?

?BU YANGINDAN MAL KAÇIRMA OPERASYONUYLA HEMEN İLGİLENİYORUM?

?Bu yangından mal kaçırma operasyonuyla hemen ilgileniyorum. Kırıkkale halkı şundan emin olsun ki, bu şehrin artık Halil Öztürk adında bir vekili var ve bu vekil, kendisine teveccüh gösteren Kırıkkale halkını asla mahcup etmeyecek, Kırıkkale´nin ve Kırıkkale insanının hak ettiği yerlere gelebilmesi için canını dişine takıp çalışacak? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı