Kırıkkale´mizin hayrına olan her şeye destek olacağız

Kırıkkale´mizin hayrına olan her şeye destek olacağız

?11 BAKANLIĞA YAZILI SORU ÖNERGESİ VERDİM?

Kırıkkale´mizin hayrına olan her şeye destek olacağız

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Basın toplantısında konuşan Milletvekili Öztürk, ?Kırıkkalelimizin ve hemşerilerimiz hayrına olan her şeye destek olacağız? dedi.

?11 BAKANLIĞA YAZILI SORU ÖNERGESİ VERDİM?

11 ayrı bakana yazılı olarak soru önergesi verdiklerini belirten Öztürk, şöyle konuştu: "Kırıkkale her ne kadar kalkınmada öncelikli iller arasında yer alsa da henüz beklenen gelişmeler Kırıkkale ekonomisine, dolayısıyla hemşerilerimin cüzdanlarına yansımadı. Yatırım teşviklerinde 4´üncü bölgede yer alan Kırıkkale´nin bize göre 6´ncı bölge kapsamına alınması gerekiyor. Çünkü 6´ncı bölgenin teşvik süreleri daha uzun ve Kırıkkale´nin ihtiyacı olan destekler söz konusu. Kırıkkale´nin 2016 yılına göre 2018 yılı kamu yatırımlarının yüzde 57 azaldığını görüyoruz. Yine aynı dönemde tarım yatırımları yüzde 64, imalat sektörü kamu yatırımları yüzde 43 azalmıştır. Son açıklanan bölgesel işsizlik verilerine göre Kırıkkale´de işsizlik yüzde 12´lere yaklaşmakta, tarımda yüksek girdiler yüzünden kazançlar düşük kalmaktadır. Kırıkkale milletvekili olarak amacımız Kırıkkale´nin artık göç veren değil, göç alan bir il olmasıdır. Kendi partisini yönetemeyen ilmi yönetecek bu yüzden 11 bakanlığa yazılı soru önergesi verdim. Bu cevaplar geldiğinde önümüzdeki dönemin fotoğrafı daha net ortaya çıkacak. Kırıkkale´ye yeni bir çivi çakanın, taş üstüne taş koyanın başımızın üzerinde yeri var." Başkan Baloğlu ise yerel seçimlerin 2019 yılı mart ayında yapılacağını ifade etti.

CUMHUR İTTİFAKININ DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİZ

MHP´nin seçimlerde milli birlik ve bütünlük ilkesinin en önemli uygulayıcısı olarak görüldüğünü vurgulayan Baloğlu, şunları kaydetti: "MHP, gelişmişlik düzeyleri sosyal ve kültürel değerleri bakımından aralarında farklılıklar bulunan, yerelin yönetim sorumluluğunu üstlenen mahalli idareleri akılcı, yenilikçi, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve eşit davranan yaklaşımıyla yönetimin bütünlüğü ilkesi içerisinde yönlendirilmesi ve desteklenmesi gereken yapılar olarak görmektedir. Köklü tarihimizin tecrübelerinden istifade ederek, kalkınma ve demokrasi kültürünün geliştirilmesi için mahalli idarelerin ortak ülkü doğrultusunda uyum içerisinde harekete geçirilmesi gerekmektedir. 24 Haziran seçimleri öncesinde oluşturulan Cumhur İttifakı´nın gerek görülen bölgelerde de devam edeceğini düşünmekteyiz. Kesin olmamakla beraber Kırıkkale için bir yerel seçim ittifakına zaruret görüleceğini sanmıyoruz. MHP teşkilatları Kırıkkale´mize saygılı ve Kırıkkale´nin değerlerine sahip çıkan anlayışla görevine devam etmektedir."



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu