Kırıkkale´mizin çehresini değiştirmeye kararlıyız

Kırıkkale´mizin çehresini değiştirmeye kararlıyız

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ İNŞAATINI VE SERADA İNCELEMELERDE BULUNDU. SAYGILI:

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI TARİHİ KIRIKKALE EVLERİ İNŞAATINI VE SERADA İNCELEMELERDE BULUNDU. SAYGILI:

Kırıkkale´mizin çehresini değiştirmeye kararlıyız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, inşaatına kısa bir süre önce başlanan Tarihi Kırıkkale Evleri ve Kırıkkale´nin dört bir yanını çiçek bahçesine çeviren Serayı inceledi. Kırıkkale´nin en önemli eksiği olan yeşil alan ve kültürel mekân çalışmalarına hız verdiklerini belirten Saygılı, ?Kırıkkale´mizin çehresini değiştirmeye kararlıyız. Artık Kırıkkaleli, başka şehirlerden gelen misafirlerini ağırlayacak ve çoluğu çocuğuyla vakit geçirebilecek nezih mekânlara sahip olacak? dedi.

İLİMİZİN TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAK

1600 metrekare inşaat alanına sahip Sosyal ve Kültürel Tesis Projesi olan Tarihi Kırıkkale Evleri inşaatında incelemelerde bulunan Saygılı, inşaat alanını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yakından takip eden ettiklerini ifade eden Başkan Saygılı, eksikliklerin giderilmesi ve hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. ?İlimizin tarihini ve kültürünü yaşatacak olan bu projede 12 adet dükkân, 2 adet restoran ve 1 adet de sosyal tesis olacak? diyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Tarihi Kırıkkale Evleri Projesinin Aralık ayında bitirilmesinin planlandığını kaydetti.

KENDİ YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇİÇEKLER ŞEHRİMİZİ SÜSLÜYOR

Tarihi Kırıkkale Evleri İnşaatının ardından Kırıkkale Belediyesine ait serayı inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada da mevsimlik çiçekler hakkında bilgi aldı. Personelin kendi yetiştirdiği kasımpatı ve menekşe çiçeklerinin şehrin dört bir yanındaki parklara, orta refüjlere, cadde ve sokaklara ayrı bir görünüm kazandıracağını vurgulayan Başkan Saygılı, ?Yetiştirilen bu çiçekler dört mevsim boyunca şehrimizi süsleyecek. Kırıkkale´mize ayrı bir güzellik katarak, şehrimizin renkli ve canlı kalabilmesi için çalışmalarımız sürecek? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü