Kırıkkalelinin hakkını savunacağız

Kırıkkalelinin hakkını savunacağız

"KIRIKKALE´NİN MECLİSTEKİ SÖZÜ SESİ OLACAĞIZ"

Kırıkkalelinin hakkını savunacağız

Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, şehir merkezinde teşekkür ziyaretlerine çıktı. Esnafları gezen Göçer, ?Halkın içerisinde olacağız. Alışılagelmiş bir vekil olmayacağız. Halkın içerisinde halkın sorunlarına çare aramaya çalışan bir vekil olacağız. Kırıkkale´nin meclisteki sözü sesi olacağız? dedi.

SAHİP ÇIKILACAĞINI BİLİYORDUK

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Şube Başkanlığı görevinin ardından, 7 yıl süreyle MHP il başkanlığı görevini üstlenen Göçer, genç yaştan itibaren siyasetin içine girdiğini ve 27 yaşında il başkanı olduğunu sözlerine ekleyerek, ?Başkanlığı yaptığım dönem AKP en güçlü dönemini yaşıyordu. Baskılara boyun eğmeden çalıştık. Siyasette her zaman bir adım sonrasını hesap etmek gerekiyor. Biz inançlı çıktık bu yola ve seçileceğimizden emindik. Bizleri yetiştiren ülküdaş ağabeylerimiz var. Onların bize sahip çıkacağını biliyorduk? dedi.

GÖZ YUMMAYACAĞIZ

?Hiçbir şeye göz yummayacağız. MHP hırsızların ensesinden yakalayacaktır. Kırıkkale´de şahit olduğumuz, duyduğumuz ve örtbas edilen hukuksuzluklar ve yolsuzluklar var. Bunların takipçisi olacağız? diyen Göçer, ?Halkın içerisinde olacağız. Alışılagelmiş bir vekil olmayacağız. Halkın içerisinde halkın sorunlarına çare aramaya çalışan bir vekil olacağız. Kırıkkale´nin meclisteki sözü sesi olacağız. Hiç kimseyi ayrıştırmadan Kırıkkalelinin hakkını savunacağız? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız