Kırıkkalelilik ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz

Kırıkkalelilik ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz

VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET ETTİLER

Kırıkkalelilik ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı, Ticaret Odasını ve Kırıkkalespor u ziyaret etti. Kırıkkale dışında olan Kırıkkaleliler ile bağlarını koparmadıkları gibi Kırıkkale ile de bağlarını koparmadıklarını ifade eden vakıf başkanı Araç, Kırıkkale ile Kırıkkale dışındaki hemşerilerin bütünleşmesi için büyük çabalar harcadıklarını ifade etti.

KOPMUYORUZ

Kırıkkale dışında bulunan Kırıkkalelileri bir araya getiren ve şehir dışında bütünleşme adına önemli adımlar atan Kırıkkaleliler Vakfı Kırıkkale Valiliği Kırıkkale ticaret ve sanayi odası başkanlığı ile Kırıkkalespor´u ziyaret etti. İlk olarak Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret eden vakıf başkanı Aytekin Araç ve beraberindekiler daha sonra ticaret ve sanayi odası başkanı Ahmet varlı ve Kırıkkalespor´u ziyaret etti. Kırıkkale ve Kırıkkaleliler için gerek şehirde gerek şehir dışında büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden vakıf başkanı Araç Kırıkkale dışında yapılan çalışmalar kadar Kırıkkale içinde de faal olarak çalışmaya devam ettiklerini şehrin yöneticileri ile bağlarını asla koparmadıklarını ifade etti.

MUTLULUK DUYUYORUZ

"Ankara´da yaşayan Kırıkkalelileri Temsil eden Vakfımız zaman zaman ziyaretlerde bulunuyor. Tüm sivil toplum örgütü Başkan ve yöneticileri ile bizleri buluşturuyor. Gerek Ankara´da gerekse Tüm Türkiye´ye Kırıkkale´mizin tanıtımını yapıyor. Bu misyonu üstlenmiş olan Vakıf Başkanımız Aytekin Bey başta olmak üzere tüm STK başkanlarımıza şahsım ve Kırıkkale adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Vakfımızın bundan sonra yapacağı tüm etkinliklerde destek olacağımızı birlikte çalışacağımızı ilimizin tanıtımı noktasında ekonomik kazanımları noktasında projelerde birlikte çalışacağımızı bildirmekten mutluluk duyarım" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü