Kırıkkalelilerin sabrını denediler

Kırıkkalelilerin sabrını denediler

?HEYET BİLEREK SEÇİLDİ?

Kırıkkalelilerin sabrını denediler

MHP Merkez ilçe Başkanı İlyas Canöz, Şehit Musa Saydam´ın cenaze töreninde yaşanılan olaylarla ilgili olarak açıklama yaptı. Canöz, törene katılacak heyetin Kırıkkale için özel seçildiğine vurgu yaparak, ?Kırıkkalelinin sabrı denenmiştir? dedi.

?HEYET BİLEREK SEÇİLDİ?

Yazılı açıklamasında, 7 Haziran seçimleri sonrası artan terör olayları ile birlikte 40 günde 56 şehit verildiğini kaydeden Merkez İlçe Başkanı Canöz, terör ve teröriste verilen tavizler son bulması gerektiğini sözlerine ekledi. Şehit Musa Saydam´ın cenazesine gelen heyetin bilerek ve istenilerek seçildiğini ifade eden Canöz açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi:

?BİLİM DEĞİL ADAM BİLE OLAMAMIŞ?

?Dolmabahçe´de bölücü terör örgütünün siyasi temsilcileri ile görüşen ve kıytırık hemşerimizin yetiştirmesi bir başbakan yardımcısı ile ?Türk milleti yoktur´ diyen bilim adamı değil, adam bile olamamış zevat Kırıkkale´de cenaze törenine katılmışlardır. Kırıkkale´mizin bu süreçte ikinci şehidi olan Musa Saydam´ın cenaze törenine katılan AKP heyeti sanki özellikle seçilmiştir. Bu heyet, milli hassasiyetleri olan ve gayrı milli harekete karşı daima açıkça tavrını gösteren Kırıkkale´ye özellikle gönderilmiş ve Kırıkkalelinin sabrı denenmiştir.?

?AYRI BİR DENSİZLİĞİN DANİSKASI?

?Kırıkkale halkının göstermiş olduğu demokratik tavır karşısında AKP İl Başkanı Mürsel Akçay´ın dağdaki terörist ile Yalçın Akdoğan´a tepki gösterenleri aynı kefeye koyması ayrı bir densizliğin daniskası olmuştur. Bu kutsal vatan için şehit düşerek peygamberlere komşu olan hemşerimiz Musa Saydam ve Nurettin Öztürk kardeşimize, tüm şehitlerimize Yüce Allah´tan bir kez daha rahmet diliyor, kederli ailesine ve Türk milletine sabırlar diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ