Kırıkkaleli yazarın büyük başarısı

Kırıkkaleli yazarın büyük başarısı

Kırıkkaleli Genç Yazar GökHan Çayırlı'nın ilk kitabı olan Yitik Hazine” en çok satanlar listesine girdi. Kitap satış ve inceleme sitesi Kabalcı” tarafından açıklanan rakamlara göre 1-8 Haziran tarihleri arasında en çok satan ve beğenilen dördüncü kitap

OTOBÜSTEYKEN “SAKIN OKUMAYIN”

Türkiye’nin en önemli kitap sitelerinden Kabalci.com.tr tarafından yapılan araştırmaya göre genç yazar GökHan Çayırlı’nın ilk kitabı “Yitik Hazine” en çok satanlar listesinde ilk üçü zorluyor. Sokak Kitapları yayınlıları tarafından piyasaya sürülen kitaba gelen yorumlarda çok ilginç.  İşte bu yorumlardan birkaçı Birisi “seyahat halinde okunmaz”  uyarısı eklesin. İneceğim durağı şaşırdım.”

Destek Bekliyor

Genç yazarın ilk kitabı Yitik Hazine hakkındaki yorumları ise şöyle. “Benim yapmaya çalıştığım ateşe su götüren serçenin yaptığıdır. İyiden iyiye kendinden, değerlerinden kopmaya başlayan insanımızın haline ayna tuttum ve ortaya Yitik Hazine çıktı. Son dönemlerde Osmanlı Padişahlarına iyiden iyiye yapılan karalamalara daha fazla dayanamadım bilginin de zekatı var deyip ecdadıma olan insanlık görevimi yerine getirdim aslında. Kırıkkalemize biraz dargınım aslında beklediğim desteği hemşerilerimden göremedim.  İkinci kitabım için sponsor aradığım şu günlerde hemşerilerimden destek bekliyorum.” Dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ