Kırıkkaleli, ülkeyi bölmek isteyenlere destek vermeyecektir!

Kırıkkaleli, ülkeyi bölmek isteyenlere destek vermeyecektir!

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasını Gök Düğün Salonunda kalabalık bir toplulukla gerçekleştiren eski İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Yapılacak seçimlerde sadece ülkemizi yönetecek yeni hükümeti seçmeyeceğiz. Bu seçimler

GÖÇER, GÖK DÜĞÜN SALONUNU SALLADI, 7 HAZİRAN İÇİN İKTİDARA GÖZDAĞI VERDİ.

Kırıkkaleli, ülkeyi bölmek isteyenlere destek vermeyecektir!

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasını Gök Düğün Salonunda kalabalık bir toplulukla gerçekleştiren eski İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer,  “Yapılacak seçimlerde sadece ülkemizi yönetecek yeni hükümeti seçmeyeceğiz. Bu seçimler ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara “Dur” diyecek Milliyetçi Hareketin mücadelesi olacak. 7 Haziran’da, ya ülkeyi bölmek isteyenlere destek vereceksiniz ya da ‘vatan bir bütündür bölünemez’ diyen MHP’nin tarafında olacaksınız. Ben inanıyorum ki, Kırıkkaleli, ülkeyi bölmek isteyenlere destek vermeyecektir!” dedi.

YA HAKLIDAN YANA OLACAK HAKKI TUTUP KALDIRACAKSINIZ, YA DA...

Gök Düğün Salonunu hınca hınç dolduran kalabalığın coşkulu sloganları eşliğinde kürsüye çıkan Seyit Ahmet Göçer, 7 Haziran seçimlerinde verilecek oyların geceyle gündüzün farkını gösteren bir güneşe benzeterek, bu iradenin vatandaşın vereceği oylarla ortaya çıkacağını vurguladı. Bu seçimlerde kullanılacak olan oyların çok önemli olduğunu belirten Göçer, “Ya haklıdan yana olacak hakkı tutup kaldıracaksınız, ya da AKP-PKK şer ittifakına seyirci kalacaksınız” diye konuştu.

“SEYİT AHMET GÖÇER, HANGİ ARKADAŞI ADAY OLURSA YANINDA OLACAKTIR”

Konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, adaylık sürecine de değinerek, Kırıkkale’den milletvekili adayı olacak üç ismin kim olduğunun hiç önemli olmadığının altını çizerek, “Ne mutlu ki bize bir birinden kıymetli ondan fazla aday adayı arkadaşımız var. Kim aday olursa olsun mübarek üç hilalli al sancağı hak ettiği en yüksek yere çıkaracaktır. Seyit Ahmet Göçer, hangi arkadaşı aday olursa onun yanında ve destekçisi olacaktır. MHP’de taht kavgası bekleyenler hüsrana uğrayacaklardır. MHP hiçbir zaman menfaatlerin ve çıkarcıların bir araya toplandığı bir parti olamamıştır olmayacaktır da. MHP, Türk-İslam Ülküsünün ve onun şerefli mensuplarının adresidir, Bozkurtların otağıdır” dedi.

TEK MÜSEBBİBİ AKP İKTİDARI

Kırıkkale’nin AKP iktidarıyla birlikte hızlı bir küçülme ve düşüş sürecine girdiğini hatırlatan Göçer, nüfusu giderek azalan, vekil sayısı azalan bir şehirde yaşıyor olmamızın tek müsebbibinin AKP iktidarı olduğunu ifade etti. Göçer sözlerine şöyle devam etti: “Kırıkkale, bizim için ana demek, baba demek, vatan demektir. Kutsal vatan topraklarının neresinden olursa olsun Kırıkkale’mizde yaşayan her insan bizim hemşerimiz, kardeşimiz, akrabamızdır. Hepimizin ortak sevdası olan Kırıkkale’mizle ilgili sizlere bazı verileri sunmak istiyorum. Bu veriler devletin kendi resmi rakamlarıdır. Bunları yandaş ve havuz medyasında göremezsiniz. Kırıkkale’miz AKP iktidarında nüfusu en çok azalan iller arasına girdi. Nüfusu en çok azalan 19 il arasında yer alan Kırıkkale’nin nüfusu yüzde 1.30 oranında azalarak 9 bin 142 kişi eridi.”

9 BİN 142 KARDEŞİMİZ NEREYE GİTTİ?

“Şimdi Kırıkkale’yi geliştirdiğini söyleyip sonra da “Kıytırık” diyenlere bu 9 bin 142 kardeşimizin nereye gittiğini sormak istiyorum! Madem büyük hizmetler yaptınız da bu kardeşlerimiz Kırıkkale’yi neden terk etti? Diyelim ki bu verilere inanmadınız, peki hâlâ soruyorum sizlere, vekil sayımız neden 4’ten 3 e düştü? Vekil sayısı nüfusa göre belirlendiğine göre demek ki bizim verdiğimiz göç verileri doğruluğunu göstermiştir. Sizin vereceğiniz hiçbir cevabınız yoktur. Sayın Bakan Van’a, Hakkâri’ye, Diyarbakır’a baktığı kadar Kırıkkale’ye bakmadı. Kırıkkale’nin oyunu aldı, Kırıkkale’ye hakaret etti. Kırıkkale Belediyesini Türkiye’nin en borçlu belediyesi haline getiren kardeşini de başımıza bela etti. On bine yakın kardeşimizin bizi terk edip gitmesinin tek sebebi var, o da Kırıkkale’yi yaşanmaz hale getiren bu iktidardır. MHP iktidarında bir tek kardeşimizin ekmek aş sıkıntısı yüzünden Kırıkkale’yi terk etmesine gönlümüz razı olmayacak. Hiç kimsenin bir lokma ekmek için eşinden, dostundan, kardeşinden toprağından ayrılmasına müsaade etmeyeceğiz. Kırıkkale’ye yatırım yapanlara devletin tüm imkânlarını seferber edeceğiz.”

33’ÜNCÜYKEN 40’INCILIĞA DÜŞTÜK

2003 verilerine göre Kırıkkale’nin en gelişmiş iller arasında 33. sırada yer aldığını, bu sıranın 2012 yılında eksi 1.01 gelişme oranıyla 40’ıncılğa kadar gerilediğini belirten Göçer, “Yine üniversite ve ekonomik kurumların raporlarına göre Kırıkkale maalesef 2012 rakamlarına göre finansal bakımdan Türkiye’de ancak 58. sırada yer almıştır. Bu acı tabloya bir yenisini daha eklemek gerekirse TÜİK rakamlarına göre şu anda resmi işsiz oranımız yüzde 12’dir. Bütün bunların yanı sıra bir de gizli işsiz sayımızı eklersek bu oranın nerelerde olduğunu tahmin edebilirsiniz” diye konuştu.

65 YENİ İŞ YERİ AÇILDI, 35 TANESİ DE KAPANDI

Esnaf Sanatkârlar Odası verilerine göre 2014 yılında Kırıkkale’de 65 yeni iş yeri açılırken 35 tanesinin de kapandığını beyan eden Göçer, bu sonuca göre esnafın yüzde ellisinden fazlasının iflas ettiği gerçeğinin ortaya çıktığını söyledi. “Her gün havuz medyasında çıkıp IMF’ye borçların ödendiğini söyleyenler, ülke insanının borçlandırıldığı gerçeğini neden söylemiyorlar?” diye soran Göçer, “Yukarıda sözünü ettiğim rakamlar devletin resmi rakamlarıdır. Bütün bunların yanında, ekonominin ne durumda olduğunu, siz çarşıda pazarda gezerken yakinen yaşıyor, görüyor ve hissediyorsunuz” dedi.

KIRIKKALE, EN BORÇLU İLLER ARASINDA

AKP zihniyetinin Kırıkkale’yi bazı konularda diğer illerin önüne geçirdikleri icraatların da var olduğunu kaydeden Göçer, Kırıkkale’de bankacılık sektörünün geliştiğini, her gün yeni bir banka şubesinin açıldığını, bir özel bankanın resmi verilerine göre Kırıkkale en borçlu iller sıralamasında AKP iktidarında 40. Sıradan 18. sıraya yükseldiğini gösterdiğini belirtti. Göçer, “Bunlar, milletimizi borçlandırma konusunda en başarılı iktidar olmuşlardır. Bunların bu başarısızlıklarından dolayı protesto ediyor ve milletimizi kredi batağına, borç batağına düşürdükleri için yazıklar olsun diyorum” şeklinde tepkisini gösterdi.

KIRIKKALE’DE SAĞLIK SEKTÖRÜ KÜÇÜLTÜLDÜ

MHP iktidarında her beldede sağlık ocağı, her ilçede hastane varken, bugün beldelerdeki sağlık ocaklarını kapatıldığını, ilçelerdeki hastanelerin sağlık ocağına döndürüldüğünü, her ilçede bulunan uzman hekimlerin yerini pratisyen hekimlerin aldığını, ufak bir tıbbi müdahale için insanımızın ambulanslarda ölüm kalım mücadelesi verdiğini beyan eden MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, MHP döneminde her ilçede bulunan diyaliz makinelerinin toplatılıp yandaşlara merkezler kurdurulduğunu, birilerinin vatandaşın sırtından köşeyi dönerken diyaliz hastalarının servislerle saatlerce yol kat etmek zorunda kaldığını ifade etti.

KIRIKKALE’Yİ SEVMEYEN KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ

“Bugün zamanını Kırıkkale’den çok Van’da geçiren AKP’li eski bakana soruyorum, Habur’dan gelenlere kucak açarken, hiç Kırıkkaleli bir yetimin başını okşadın mı? Bugün Kırıkkale’yi ülkenin en borçlu belediyesi haline getiren kardeşini kendi bakkal dükkânın olsa, orada güvenip tezgâhtar olarak çalıştırır mısın?” şeklinde sorulan yönelten Göçer, “Kırıkkale’ye bu düşmanlığını anlamış değiliz. Yeter artık yeter, azıcık Allah’tan korkun varsa şu Kırıkkale’den elini çek. Yeter bu şehre verdiğin zarar” diyerek sitem etti.

MKE’NİN DURUMU İÇLER ACISI

Kırıkkale’yi var eden MKE’nin durumunun içler acısı olduğunu kaydeden Göçer, bugün kurumun toplam çalışan sayısının 1800’lere düştüğünü belirtti. MKE’nin Kırıkkale’nin her şeyi olduğunu vurgulayan Göçer, Kırıkkale insanının iktidar partisine 2002 yılından bugüne kadar sayısız destek verdiğini, bunun karşılığında iktidarın Kırıkkale’ye en ufak destek vermediğini kaydetti. MKE’de tren tekeri yapılacak, diye gazetelerde bol bol atıp tutan vekillerin bu sözlerini neden tutmadığını soran Göçer, MKE Çelik Fabrikasına kurulacağı taahhüt edilen bu tesisin neden Karabük’e taşınmasına seyirci kaldıklarını sordu.

MPT KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLDİ?

“Yine MKE tarafından yapılacağı söylenen Milli Piyade Tüfeği de özel bir şirkete verildi. Verilen siparişin yarısını özel bir şirket yapacak. Milli Piyade Tüfeğinin ilimizde üretilmesi için oluşturulan komisyonun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin bazı yöneticileri başkanları aramızdalar. Milli Savunma Bakanını ziyaret ettiler. Bakanını heyete, ‘MKE’nin bu işi yapamayacağını, istiyorlarsa Silah Fabrikasını Kırıkkaleliye 1 liradan satabileceklerini’ söylemesi ise zihniyetlerinin ‘ver kurtul, sat kurtul’ olduğunu ayan beyan göstermektedir” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, “Allah’ın izniyle AKP’ye 7 Haziran’da gereken cevabı Kırıkkale olarak hep birlikte vereceğiz” şeklinde konuştu.

BİZ KIRIKKALE’Yİ VE VATANIMIZI KARŞILIKSIZ SEVDİK

Başbakan Yardımcısının, Milli Savunma Komisyon Başkanının Kırıkkaleli olmasına rağmen Kırıkkale’nin bunların hiçbirinden faydalandırılmadığının altını çizen Göçer, Acemi birliklerinin Kırıkkale’ye kurulmasıyla ilgili girişimlerdi bulunduklarını, yapmış oldukları bu kampanyaya bir tek AKP’den destek gelmediğini belirterek, “Kırıkkale ayağa kalktı, esnafımız bas bas bağırdı. Dağlardan taşlardan ses geldi, bunlardan ses çıkmadı. İlimiz ekonomisine ve de esnaflarımıza büyük katkı sağlayacak olan bu girişimde AKP’nin beceriksiz ve de tembel vekillerinin yüzünden fiyaskoyla sonuçlandı. Çünkü bunlar Kırıkkale halkını sevmediği gibi esnafını da sevmiyorlar. Destek olacakları yere onlara da köstek oluyorlar. Çünkü onlar Kırıkkale’yi ve Türkiye’yi değil, koltuklarını, ayakkabı kutularını ve saatlerini sevdiler; biz ise Biz Kırıkkale’yi ve vatanımızı karşılıksız sevdik. İşte onlarla bizim aramızdaki en büyük fark budur” dedi.

ZOR BİR GÖREVE TALİP OLDUK

AKP iktidarının İsrail’e görünürde her türlü sözü ettiğini, ancak Aselsan gibi çok önemli bir kurumun hisselerini İsrail’e sattığını; domuzu kasaplık et sınıfına soktuğunu; zinayı suç olmaktan çıkardığını; Peşmergeyi, PKK’yı, PYD’yi ve bunların siyasal uzantıları HDP’yi dost edinip milyonlarca Suriyeliye, Iraklıya kucak açarken oralarda yaşayan Türkmenleri görmezden geldiğini; ‘Hepimiz Ermeniyiz diye bağırıp Ermeni’ye destek verirken Hocalı Katliamını hiç hatırlamadığını; Kırıkkale’ye Kıytırık dediklerini ve Apo için, ‘Apo Kürtlerin lideridir’ dediklerini; Allah’ın ayetleriyle dalga geçtiklerini hatırlatan Göçer, zor bir göreve talip olduğunun bilincinde olduğunu kaydetti.

“ŞEHİTLERİMİZİN DESTEĞİYLE...”

Konuşmasının sonunda, Ülkücü Hareketin hayatını kaybetmiş mensuplarını da anan MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, sözlerini şöyle tamamladı: “Arkamızda analarımızın, aksakallı hocalarımızın duası var. Üzerimizde tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını taşıyoruz. Omuzlarımızda binlerce yıllık büyük Türk tarihinin yükü var. Şimdi bu salonda şehit ağabeyimiz Baki Yeşiloğlu’nun, Saim Ayas’ın, Mehmet Güneş’in, İbrahim Yıldırım’ın, Osman Arıca’nın, Yılmaz Pekgöz’ün, Yusufiyeli Cengiz Akyıldız ve son olarak bölücü kahpeler tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu ile birlikte beş bin şehidimizin ruhaniyetinin olduğuna inanıyorum. Onlara Allah’ın selamını sunuyor ve rahmet diliyorum. Hiç merak etmesinler bizler onların yolundan ayrılmayacağız. Bize teslim ettikleri emaneti bizden sonrakilere tertemiz şekilde teslim edeceğimize, Başbuğum cennet mekân Alpaslan Türkeş’in ruhaniyetinde ve sizlerin önünde söz veriyorum, hep birlikte gece gündüz çalışacağız. İnşallah milli devlet, güçlü iktidarı kuracağız. Yılmayacağız yıkılmayacağız. Başaracağız, başaracağı, başaracağız... Ne Mutlu Türküm diyene…”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız