Kırıkkaleli iki vali yardımcısı ile 5 kaymakamın yerleri değişti

Kırıkkaleli iki vali yardımcısı ile 5 kaymakamın yerleri değişti

2014 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Kırıkkaleli 2 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın görev yeri değişti. Kırıkkale doğumlu olan ancak çeşitli il ve ilçelerde görev yapan hemşerilerimize başarılar diliyoruz.

YENİ KARARNAMEYE GÖRE

2014 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi yayımlandı. Kararname ile Kırıkkale’ye yeni vali yardımcıları atandı. Kırıkkaleli olup farklı iller ve ilçelerde görev yapan 2 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın görev yeri değişti. İşte kararnamede görev yeri değişen Kırıkkaleli vali yardımcısı ve kaymakamlar ile özgeçmişleri:                                                                                 Geçen yıl atandı bu yıl başlıyor

MUSTAFA GÜNİ

2013 Kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Güni, bu yeni görevine başlıyor. 11.05.1952 yılında Keskin’de doğdu. 1976 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. 1977 yılında Yozgat Valiliğinde maiyet memuru olarak mesleğe başladı. Çankırı Yapraklı Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Erzurum-Aşkale, Kayseri-Ferahiye, Siirt-Baykan, Çorum-Alaca, İzmir-Dikili, Osmaniye-Kadirli, İstanbul-Tuzla İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. Sakarya Vali Yardımcılığı görevini müteakip 02.07.2007 tarihinden itibaren Kocaeli Vali Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Mehmet Yüzer Sinop’a atandı

MEHMET YÜZER

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Sinop Vali Yardımcılığı’na atandı. 21 Aralık 1976 tarihinde Kırıkkale´de dünyaya geldi, ilk ve orta eğitimini burada tamamladı. Kırıkkale Anadolu Lisesi´nden mezun olduğu 1995 yılında Galatasaray Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü´nde okumaya hak kazandı. 2001 yılında bu bölümden mezun olup aynı üniversitede Kamu Maliyesi dalında yüksek lisansa başladı, derslerin tamamını başarı ile aldığı program halen tez aşamasındadır. Öğrencilik yıllarında turizm ve dış ticaret sektörlerinde kısa süreli veya yarı zamanlı işlerde çalıştı. Memuriyete 2000 yılında henüz üniversite öğrencisi olduğu için lise mezunu olarak Marmara Üniversitesi´nde güvenlik görevlisi kadrosunda başladı. 2002 yılında Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu´nun açtığı Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandı. Yaklaşık iki yıl bu kurumda çalıştıktan sonra 2004 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı. Yetiştirme döneminde gördüğü çeşitli kurs ve stajların yanı sıra bir süre Kızılırmak İlçesi Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği İngiltere´de, Nottingham Üniversitesi´nde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programını Türkiye´de İdari Reformlar ve Başarısızlık Sebepleri konulu tezi ile başarıyla tamamladı. Kaymakamlık Kursu´nu üstün başarı derecesi ile tamamlayan Yüzer, 2008 yılında Trabzon Köprübaşı İlçesi’nde, 2009 yılında Van Bahçesaray İlçesi’nde Kaymakamlık görevini başarıyla icra etti. Görev yaptığı yerlerde sevilen önce insan anlayışıyla görev yapan Yüzer halen Van Vali Yardımcılığı’nın ardından şu an Şanlıurfa’da vali yardımcılığı görevine atandı. Yüzer 2014 kararnamesi ile Sinop Vali Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

YUSUF GÜNİ

Yusuf Güni Ilgaz Kaymakamlığı’na atandı

Hacı Bektaş Kaymakamı Yusuf Güni, Ilgaz Kaymakamlığı görevine atandı. Kırıkkale (Keskin) doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamlamış olup, ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giriş yapmış ve 2002 yılında mezun olmuştur. Yaklaşık bir yıl Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra Kaymakamlık sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine giriş yapmıştır. Adaylık sürecinde Kırşehir’in Akpınar ve Boztepe ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yine 9 ay süreyle yurtdışı eğitimini İngiltere’nin Manchester Üniversitesinde tamamladı. Müteakiben Kütahya ili Şaphane ilçesinde asil Kaymakamlığa başladı. 2008 Eylül ayından itibaren Selim ilçesinde, daha sonra 14 Ağustos 2010 tarihinden itibaren de Van Gevaş ilçesi Kaymakamı olarak göreve başladı. 2013 kararnamesi ile Hacı Bektaş, 2014 kararnamesi ile de Ilgaz Kaymakamlığı’na atandı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İdare Hukuku Bilim dalında Yüksek Lisans yapmış olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

ABDULKADİR ÇELİK

Abdulkadir Çelik Manisa Köprübaşı’na atandı

Manisa-Köprübaşı Kaymakamlığı’na, Şırnak Valiliği Kaymakam Adayı Abdulkadir Çelik atandı. 1981 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2009 ve 2010 yıllarındaadıyaman ve Kayseri valiliklerinde İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavını kazanarak Şırnak Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Uşak/Ulubey, Balıkesir/Marmara Adası, Ordu/Çatalpınar,Kastamonu/Pınarbaşı ilçelerinde ve Şırnak/habur Mülki İdare Amirliği’nde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2012-2013 yılları arasında Yurtdışı staj kapsamı çerçevesinde İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde siyaset Bilimi dalında yüksek lisans yapan Çelik, çok iyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça biliyor.

MİTHAT CAN KUTLUCA

Mithat Can Kutluca Çayırlı Kaymakamı oldu

Çayırlı Kaymakamı olarak Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca atandı. Mithat Can Kutluca, Kırıkkale doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girmeye hak kazandı. Bölümünü yüksek onur derecesiyle ikinci olarak tamamladıktan sonra 2008 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine Niğde Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Sırasıyla Konya Altınekin ve Niğde Çamardı İlçelerinde vekaleten Kaymakamlık yapan Kutluca, 2010-2011 yılları arasında A.B.D de University of South Corolina da Public Manegemant and Leadership programı başarıyla tamamladı. Ankara da düzenlenen Kaymakamlık kursunu üstün başarı ve ikincilik derecesiyle tamamlayan Kutluca, tercihen ve asaleten Nevşehir Derinkuyu Kaymakamlığına atandı. Halen bu görevi yürütmekte olan Kutluca Ferda Didem hanım ile evli olup, çok iyi derecede İngilizce biliyor.

 

 

RECEP KOŞAL

Recep Koşal Çatalzeytin Kaymakamı oldu

Koşal, 1984 yılında Kırıkkale’ de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale’ de gören  Koşal, 2003 yılında lisans eğitimini tamamlamak üzere başladığı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 2007 yılında  mezun oldu. Meslek hayatına Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’ nde uzman yardımcısı ünvanıyla başlayan Koşal, 2010 yılında İçişleri Bakanlığı’na Kilis Kaymakam Adayı olarak intisap etmiş, daha sonra Konya Kadınhanı ilçesinde de Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuştur. Yabancı dil eğitimini Amerika Birleşik Devletleri New Jersey Eyaleti Rutgers Üniversitesi’ nde alan Kaymakam Recep Koşal, New York Başkonsolosluğu ve Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği stajlarını tamamlamıştır. Koşal, İngilizce öğretmeni Ayşe Koşal ile evlidir.

MUTLU KÖKSAL

Mutlu Köksal Halfeti’ye gitti

1983 yılında Kırıkkale’de doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra 2001 yılında girdiği Kırıkkale Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümünden 2006 yılı Ocak ayında Lisans derecesini almıştır. 2007 yılında yazılısı yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında başarılı olduktan sonra Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde kamu hizmetine başlamıştır. Daha sonra 2008 yılı Ekim ayında yazılısı, 2009 yılında ise mülakatı yapılan Kaymakam adaylığı sınavlarında başarılı olarak 2009 yılında Kırıkkale Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım atmıştır. Teftiş stajını Kayseri’de, refiklik stajını ise Ankara-Gölbaşı’nda tamamladıktan sonra sırası ile Mudurnu, Hadim ve son kararname ile Halfeti İlçesine atanmıştır.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet