Kırıkkaleli komutandan ziyaret

Kırıkkaleli komutandan ziyaret

ORGENERAL ÇETİN´E TEŞEKKÜR

Kırıkkaleli komutandan ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Kırıkkale´yi ziyaret etti. Kırıkkaleli olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, şehri ziyaret ederek Büyük Şehir Parkını gezdi.

DAHA ÇOK DOĞU İLLERİNDE HİZMET VERİYORUZ

İl Jandarma Komutanlığında resmi törenle karşılanan Orgeneral Çetin, daha sonra valiliği ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´dan da şehirle ilgili bilgiler alan Orgeneral Çetin, "Ağırlığımızı daha çok terör ve terörle mücadelede bulunduğumuz doğu illerine verdiğimiz için Kırıkkale gibi huzurlu, sakin bir şehre çok fazla gelemedik. Ama her yer bizim için önemli. Kendi memleketimde olmaktan dolayı da ayrıca mutluyum. Bütün hemşerilerimize hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

ORGENERAL ÇETİN´E TEŞEKKÜR

Ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Saygılı, Orgeneral Çetin ile birlikte şehri gezdi. Öncelikle Büyük Şehir Parkını gezen heyet, Kırıkkale´nin simgesi olan MPT-76 ve Mehmetçik heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirip vatandaşlarla sohbet ettiler. Belediye Başkanı Saygılı, ziyaretlerinden dolayı Orgeneral Çetin´e teşekkür etti. Gezi, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ile devam etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü