Kırıkkaleli gençlere Satrancı sevdiriyorlar

Kırıkkaleli gençlere Satrancı sevdiriyorlar

YIL BOYU ETKİNLİKLER SÜRECEK

Kırıkkaleli gençlere Satrancı sevdiriyorlar

Kırıkkale´de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Satranç Federasyonu Kırıkkale Temsilciliği ve bir alışveriş merkezi tarafından satranç turnuvası düzenlendi.

SATRANCI ÖĞRETMEK İSTİYORUZ

Düzenledikleri etkinlikle ilgili 2013´ten beri Türkiye Satranç Federasyonu Kırıkkale İl Temsilciliğini yürüten Bülent Köksal şunları söyledi: ?Temsilcilik öncesi satrançla bağım hakemlik ve antrenörlük olarak sürüyordu. Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız gençlerin satrançla tanışması, zamanını hoşça geçirmesi. Biliyorsunuz gençlerin yönelebileceği çok zararlı mekânlar var. Gençlerin zamanını öldüreceği, belki de kendine zarar verebileceği, o ortamlardan çekip en azından satrancı göstermek amacındayız, sağ olsunlar alışveriş merkezi yöneticileri de bu konuda bize gereken desteği gösterdiler.?

YIL BOYU ETKİNLİKLER SÜRECEK

?Bu hafta bildiğiniz gibi gençlik haftası Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün de katkılarıyla bu etkinliği düzenledik. Her sene bu tarz etkinlikler yapıyorduk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün salonlarında oluyordu. Bu sene alışveriş merkezi yönetiminin desteğiyle halka daha yakından temas edebileceğimiz bir mekânda ve ödüllü bir turnuva yapma şansına sahip olduk. Turnuvamız 3 gün daha devam edecek.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ