Kırıkkaleli gençlere destek sözü

Kırıkkaleli gençlere destek sözü

HAYAT HİKÂYELERİNİ PAYLAŞTILAR

Kırıkkaleli gençlere destek sözü

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından "Gençlik Otobüsü" projesi 3. Genç Liderler Buluşması İstanbul´da gerçekleştirildi. Kırıkkale´yi temsilen iş adamı Furkan Özen, holding sahiplerinden Kırıkkaleli gençlerin projelerine destek sözü aldı.

HAYAT HİKÂYELERİNİ PAYLAŞTILAR

Türkiye´nin önde gelen holding sahipleri iş adamları başarı öykülerini, geçmiş yıllarda ki hayat hikâyelerini paylaştılar. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de bulunan gençlerin projelerine de destek sunmaya hazır olduklarını belirten iş adamları, Kırıkkaleli işadamı Furkan Özen´e projelere destek sunma sözü verdiler. Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan,  ARK Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Koç, Vizyon Koleji Sahibi Abdul Kadir Özbek, ?Gençlik Otobüsü Genç Liderler Buluşması´ projesini önemsediklerini ifade ettiler.

GENÇLİK OTOBÜSÜ PROJESİ

Dünya genelinde gerçekleştirilen en büyük gençlik buluşması olan ?Gençlik Otobüsü Genç Liderler Buluşması? projem, gençlerin uluslararası düzeyde projeler gerçekleştirmelerinin öncülüğünü yapıyor.  Ülke genelindeki tüm üniversitelerden katılımın sağlandığı ?Gençlik Otobüsü Genç Liderler Buluşması? proje, din, dil, ırk, görüş farklılığını ayırt etmeksizin tüm gençleri tek bir çatı altında toplayıp, tek bir amaç uğrunda bir araya gelmelerini sağlıyor. Ayrıca proje kapsamında her yıl 50 genç Avrupa´nın 17 ülkesi ve 28 şehrine gönderiliyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü