Kırıkkaleli Derneklerden Karakuş´a Ziyaret

Kırıkkaleli Derneklerden Karakuş´a Ziyaret

?İŞADAMLARINDAN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ?

Kırıkkaleli Derneklerden Karakuş´a Ziyaret

Ankara´da bulunan Kırıkkaleli Dernekler Federasyonuna bağlı derneklerin başkanları ve yönetimi, Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş´u makamında ziyaret ettiler.

HER İKİ TAKIMIMIZA DA DESTEK OLMALIYIZ

Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Karakuş, ?Şu anda Kırıkkale´de iki takım var. Biri Bölgesel Amatör Ligde mücadele ediyor, diğer takım da 5 yıl sonra Süper Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden 71 Kırıkkalespor. Biz, takımlarımızın başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu iş sadece kulüp yöneticileriyle olmaz, Kırıkkale´yi seven herkes takımlarına sahip çıkmalı ve destek vermeli. Sen ben kavgasını bırakıp Kırıkkalespor´un önün açmak için çalışmalıyız. Bugün Karakuş olur, yarın başkası olur, bizim tek sevdamız var, o da Kırıkkalespor.?

?İŞADAMLARINDAN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ?

?Ben hiç kimseye kırgın ve dargın değilim. Hepimiz aynı şehirde yaşıyoruz. Kırıkkalespor´un başarısı için daha çok çalışmalıyız. Eğer Kırıkkalespor başarılı olursa, şehir başarılı olur? dedi. Daha sonra söz alan Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Aytekin Araç da konuşmasında, ?Bizler de federasyon olarak her zaman Kırıkkale´nin olan Kırıkkalespor´a maddi veya manevi olarak destek vereceğiz. Biz federasyon olarak Ankara´da bulunan işadamlarıyla görüşüp Kırıkkalespor´a maddi destek olmaları için elimizden geleni yapacağız? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ