Kırıkkale’den afet bölgesine destek

Kırıkkale’den afet bölgesine destek

Kırıkkale'den sel nedeniyle afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'ya gönderilen iş makineleri ve personele, Vali Yunus Sezer de eşlik etti.

Kırıkkale'den sel nedeniyle afet bölgesi ilan edilen Kastamonu'ya gönderilen iş makineleri ve personele, Vali Yunus Sezer de eşlik etti.

 

İl Özel İdaresi, Bahşılı, Çelebi, Delice ve Karakeçili ilçelerine ait araçlar ve personel, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıktı. Vali Yunus Sezer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan da ekiplerle bölgeye gitti.

 

Köy yollarının yapılması için büyük bir çaba sar edildiğini ifade eden Bakan Soylu, "Köy yollarının yüzde 90'nunu bitirmiş oluruz. Sayın bakanlarımızla, arkadaşlarımızla oturduk. Buraya 7 vali arkadaşımızı çektik. Sivas, Kütahya, Afyon, Çorum, Kırıkkale, Tokat valilerimizi çektik ve 'bütün il özel idaremiz ile gelin ve bize 48 saat içinde köy yollarını teslim edin' dedik. Onlar da bütün özverileri ile çalıyorlar"

 

Kayıp rakamlarını da açıklayan Süleyman Soylu, "Kayıplar 143 civarında. Daha sonra kayıplar arttı, bizim ulaştıklarımız oldu, yaşadıklarını gördüğümüz oldu. Bugün kayıp diye arıyoruz, cenaze var ama eşi yaşıyor. Bunları da düşerek 62 burada kayıp ihbarı, yaklaşık 14-15'te Sinop'ta kayıp ihbarı var. 'Bu 77'nin hepsi kayıptır' diye bir şey söylemiyoruz. Bunlar kayıp ihbarı ve bunların üzerinden yürüyoruz. Bütün bölgede 58 kaybımız var"



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız