Kırıkkale´deki MOBESE sayısı artırılıyor

Kırıkkale´deki MOBESE sayısı artırılıyor

İLÇELER DE TAMAMLANIYOR

Kırıkkale´deki MOBESE sayısı artırılıyor

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, kentte mevcut olan MOBESE sayısını artıracaklarını söyledi.

200´E ÇIKACAK

Onar, Emniyet Müdürlüğünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte 100´den fazla MOBESE olduğunu ve bu sayıyı teknolojisiyle birlikte 200´e çıkarmayı düşündüklerini söyledi.

İLÇELER DE TAMAMLANIYOR

Meydana gelen olaylarda MOBESE´nin çok faydası olduğunun altını çizen Onar,  "8 yeni MOBESE kuruyoruz. Böylelikle sayımız 100´ün üzerine çıktı. Amacımız kent genelinde bu sayıyı 200´e çıkarmak. Delice, Balışeyh ve Keskin ilçelerimizde MOBESE´leri kaliteli hale getirdik. Çelebi, Karakeçili ve Sulakyurt´ta bulunanların da kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Yağmurlu veya karlı havalarda daha güzel görüntü elde edeceğiz. MOBESE´ler bizlere çok yardımcı oluyor. Emniyet olarak toplumun huzurunu ve güvenliği için teknolojiyi en yüksek seviyede kullanmaya çalışıyoruz."dedi.

MOBESE SAYESİNDE YAKALANDI

Olayların bazılarının MOBESE´nin yardımıyla çözüldüğünü açıklayan Onar, ?En son çözülen olay ise, Lokantada yapılan hırsızlık oldu. Görüntüler izlenerek olay kısa sürede çözüldü. Vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyorum. En büyük araçlarımızdan biride MOSESE´ler.?diye konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu