Kırıkkale’de yine bir ilke öncülük etti

Kırıkkale’de yine bir ilke öncülük etti

Kırıkkale’nin ilklerinin öncüsü kadın girişimci Seval Eroğlu, bu kez de Kırıkkale’de daha önce hiç uygulanmayan “Hayır Lokmacısı” hizmetini Kırıkkale halkına sunmaya başladı.

“KIRIKKALE’YE KADIN ELİ DEĞECEK”

“Kırıkkale’ye kadın eli değecek” sloganıyla 8 yıl önce işletmeye açtığı Mis Kuru Temizleme ve Halı Yıkama ile Kırıkkale’de bir çığır açan Seval Eroğlu, yalnızca oğulları ve gelinleriyle birlikte Kırıkkale’nin temizlik sektörüne yeni bir soluk olmuştu.

BİRÇOK KİŞİNİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Yaptığı başarılı çalışmalarla bir yandan Kırıkkale halkının tercih ettiği bir marka haline gelen Eroğlu, Kırıkkaleli kadınlara da örnek oldu. İlimizdeki birçok yönetici ve siyasetçinin takdirle takip ettiği ve zaman zaman ziyaret ettiği bir esnaf haline gelen Eroğlu, bu kez de “Hayır Lokmacısı” hizmetini Kırıkkale halkına sunmaya başladı.

KIRIKKALELİLERE “LOKMA TATLISI” HİZMETİ VERMEYİ AMAÇ EDİNİYOR

Kırıkkale’de bir ilk olan “Hayır Lokmacısı”, özellikle Cuma namazları sonrasında Kırıkkale’nin büyük camileri önünde yakınlarının ruhu için lokma dağıtmak ve onlara dua edilmesine vesile olmak isteyen Kırıkkalelilere “Lokma Tatlısı” hizmeti vermeyi amaç ediniyor.

“KIRIKKALE’DE ŞU DA OLSAYDI…”

Kırıkkale’de her zaman ilklere imza atmaya devam edeceklerini ve Kırıkkale halkının “Kırıkkale’de şu da olsaydı…” dediği her şeyi imkânları dâhilinde hizmete sunmaya devam edeceklerini ifade eden işletme sahibi Seval Eroğlu’nun Kırıkkaleli hemcinslerine bir de çağrısı var: “Türk milleti var olduğundan beri Türk kadını her daim güçlü ve dirayetli olmuştur.” 

“YETER Kİ İSTEYİN, YETER Kİ AZMEDİN!”

“Diğer birçok toplumun aksine Türk kadını, yeri gelmiş ülke yönetmiş, orduya kumanda etmiş, sırtında cepheye cephane taşımıştır. Öyleyse Türk kadınının yapamayacağı bir iş, altından kalkamayacağı bir iş alanı yoktur. Türk kadını hem evinin işini yapar, çoğunu yetiştirir hem de başladığı bir işin altından alnını akıyla kalkar. Yeter ki isteyin, yeter ki azmedin!”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız