Kırıkkale'de yeni sera alanları belirlendi

Kırıkkale

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Yahşihan İlçe Müdürü ve teknik personellerle birlikte Hisarköy'deki Konya Ovası Projesi (KOP) çerçevesinde kurulan seraları ziyaret etti.

İYİ TARIM UYGULAMASI 

Kırıkkale Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, beraberinde Yahşihan İlçe Müdürü ve teknik personellerle birlikte Hisarköy'deki seralara ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında İyi Tarım Uygulama Esaslarına uygun olarak hibe destekli olarak kurulan seralara yapıldı.

DESTEK PROGRAMLARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Ziyaret kapsamında, Yücel Derin'e ait 1050 m2'lik sera ile Erdoğan Karagümrük'e ait seralar incelendi. İl Müdürü Ateş, üreticilere yeni dönemde uygulanacak destek programları hakkında bilgiler verdi ve üreticilerin taleplerini değerlendireceklerini belirtti.

TALEPLER İL MÜDÜRÜNE İLETİLDİ 

Ateş, üreticilere bol ve bereketli kazançlar dileyerek, destek taleplerini dinledi. Üreticiler, kendilerine sağlanan desteklerden memnuniyetlerini dile getirirken, seralarının kapasite artırımı için destek taleplerini İl Müdürü Ateş'e iletti.

Ayrıca, ziyaret sırasında bölgede kurulabilecek yeni sera alanlarının tespit edildiği ve İlçe Müdürü ile birlikte bölge tarımının geliştirilmesi için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği belirtildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız