Kırıkkale’de üniversite öğrencileri kahvaltıda buluştu

Kırıkkale’de üniversite öğrencileri kahvaltıda buluştu

Kırıkkale İl Müftülüğü üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftülüğü, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları   organizesinde Kırıkkale Üniversitesinde okuyan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan üniversiteli gençlere yönelik kahvaltı programı düzenledi.   İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce organize edilen kahvaltı programına İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar, Gençlik Koordinatörü ve İl Vaizi Zehra Çalışkan, Manevi danışmanlar, Kur’an kursu öğreticileri  ve öğrenciler katıldı. 

İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen programda bir konuşma gerçekleştiren İl Müftü Yardımcısı Göker, İl müftülüğünün, Gençlik koordinatörlüğünün ve Kadın kollarının öğrencilere yönelik hizmetlerini hatırlatarak, lisanı sıdk sahibi olmak, İlmin önemi, gençlik dönemi, zamanın önemi hakkında bilgiler verdi. 

Akabinde öğrenciler kısa süre önce açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katılımıyla gerçekleştirilen, içerisinde  ‘Asrı Saadet Müzesi’, ‘Mescidi Rağbet’, ‘Kuran Kursu’ ve ‘Kütüphane’ gibi bölümlerin bulunduğu "Mescidi Rağbet İslami Değerler Külliyesini" ziyaret ettiler. 

FİLİSTİN HALKINA DUA EDİLDİ

Külliye içerisinde  Sakal-ı Şerif, kutsal emanetler, Kabe örtüleri ve tarihi Kur’an-ı Kerim’leri barındıran müzeyi de gezen gençler, yetkililer tarafından bilgilendirildiler.  Programa katılan öğrencilerden Elif Baytaş, üniversite öğrencilerine yönelik  yapılan etkinliklerden memnuniyetini dile getirerek İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar başta olmak üzere programda emeği geçen tüm müftülük personeline teşekkür etti.  Program Filistin halkı için yapılan dua ile sona erdi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız