Kırıkkale?de tek taş yüzük çılgınlığı

Kırıkkale?de tek taş yüzük çılgınlığı

Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Rıza Ulusoy, Bin ile bin 500 liraya satılan pırlantaların Sevgililer Günü dolayısıyla 350 ila 700 liraya satın alınabildiğini söyledi. Kaplan Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan ise, sevgililer gün

ALTINA RAĞBET VAR

Ulusoy yaptığı açıklamada, geçmiş yıllara göre altına daha fazla rağbet gösterildiğini belirterek, talepteki artışın altın fiyatının düşmesinden kaynaklandığını anlattı.

Sevgililer Günü`nde tek taş yüzük, küpe, kolye ucu ve saatlere talep gösterildiğini ifade eden Ulusoy, şöyle konuştu: ?Geçen senelerde 400-500 liraya satılan saatler, 100-150 liraya satın alınabiliyor. Bu sene öğrencinin kesesine bile hitap edebiliyoruz. Tek taş yüzükler 150-200 lira arası, kolyeler ise 70-200 lira arası fiyatlara bulunabiliyor. Son zamanlarda pırlanta fiyatları da düştü. Eskiden bin-bin 500 liradan aşağı olmayan pırlantalar, şimdi 350 ila 700 liraya alınabiliyor. Bu yüzden pırlanta seçiminde bulunan çok oluyor. Eskiden çoğu kimse parfüm ve kıyafet tercihi yapıyorken, son zamanlarda ise pırlanta ve altın tercihi revaçta.?

HER KESİME UYGUN FİYATLAR

Kırıkkale?de kuyumculuk sektörünün markalaşmış ismi Kaplan Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Engin Kaplan ise, tek taş pırlanta yüzük satışlarının diğer günlere oranla arttığını söyledi. Her keseye uygun fiyatların olduğunu belirten Kaplan, şehirde pırlantaya rağbet olduğunu ve üç gün içerisinde cirolarının %50 seviyesinde arttığını bildirdi.  Sektörde önemli atılımların olduğunu belirten Kaplan, Kırıkkale?de yeni açılmış olmalarına rağmen şehirde bir numara olma yolunda ilerlediklerini ifade etti. Eşine pırlanta almak için kuyumcuya gelen Aydemir Öztürk ise, Sevgililer gününde eşine tek taş yüzük aldığını söyledi.  1150 TL değerindeki tek taş yüzüğü alan Öztürk, herkesin sevdiği kişiye sevgi ve saygı göstermesi gerektiğini bildirdi.

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım