Kırıkkale?de spor kan kaybediyor

Kırıkkale?de spor kan kaybediyor

Kırıkkale 1. Amatör Küme takımlarından Keskinspor Kulübü Başkanı Cihat Mencet, Kırıkkale`de sporun kan kaybettiğini kentin sahiplerini göreve davet ettiklerini söyledi. Mencet, düzenlediği basın toplantısında Keskin ilçesinin Kırıkkale`nin en büyük ilçele

EKONOMİK KALKINMA YOK

Kırıkkale`nin ekonomik kalkınmasının yanı sıra elde edilecek sportif başarılarıyla da adını duyurması için spora ve sporcuya önem verilmesi gerektiğini ifade eden Mencet, şöyle konuştu, ?Keskin ilçesi ayağa kalkacaksa bu sportif başarı ve halkın mutluluğu ve refahıyla olacaktır. Kent yöneticilerine buradan sesleniyoruz, bu çığlığımıza ses verin, ses verin ki yüzlerce gencimiz kahvehane köşelerinde değil, spor komplekslerinde zamanını geçirsin. Kırıkkale`den yüzlerce başarılı sporcu bugün Türkiye`nin önemli kulüplerinde görev yapmakta, bir çok sanatçı, iş adamı, iş kadını, milletvekili, Başbakan Yardımcısı çıkaran bu kent artık ayağa kalkmak, zincirlerini kırmak istiyor, gelin sesimize ses olun, başarı mutlulukla oluyorsa bu halkı, gençlerimizi mutlu edelim?

GENÇLİK BOŞ GEZİYOR

Başkan Mencet konuşmasının devamında ?Keskin ilçemiz, tarihi geçmişi ve kültür yapısı ile Kırıkkale`nin en büyük ilçelerinden biri olmakla beraber Türkiye`nin de önemli bir yerleşim noktasıdır. Birçok ilin geçiş noktasında yer alan Keskin ilçemiz, ne yazık ki, sosyal anlamda gelişimini tam sağlayamadı. Sosyal alanların dar olması Keskin`de ki genç nesilleri kahve köşelerine yöneltmiş durumda. İşsizliğin hat safhada bulunduğu Keskin ilçemizde, gençlik tam anlamıyla boşluk içinde bulunmakta.?

SPORUN ÖNEMİ BÜYÜK

?Keskinspor Kulübünün de işte bu noktada önemi büyüktür. Gerek gençliğin boş zamanlarını değerlendirmesi ve gerekse kahve köşelerinden kurtarılması anlamında Keskinspor büyük bir boşluğu doldurmuş durumdadır. Kırıkkale`nin en büyük ilçelerinden biri olan Keskin`de, sporun halkları ve toplumları kaynaştırması, kardeşlik ve barış bağlarının güçlendirmesi gibi bir öneme sahip olduğunun bilincine varan geçmişteki Belediye başkanları, Keskinspor kulübüne büyük destek vermiştir.?

KİMSE DESTEK VERMİYOR

?Tamamen kendi imkânlarımız ile bugüne kadar başarıyla getirdiğimiz Keskinspor`a bırakın destek vermeyi manevi olarak da hiçbir zaman yanında bulunmamış, bir tek maçına dahi gelmemiştir.

FUTBOL SAHASI SIKINTISI

?Öyle ki, Keskin`e yakışır bir futbol sahasının kurulması geçmişteki Belediye başkanları ve idarecilerinin sayesinde olmuştur. Keskinspor o günlerde en büyük dönemlerini yaşamış çok sayıda Keskinli gençlerimizi spora kazandırmıştır. Bugün Keskinspor o yıllardan kazanılan çok sayıda genciğimiz sayesinde ayakta durmakta ve başarılarını sürdürmektedir. Üzülerek söylemeliyim ki, Keskinspor o yılların özlemini duymaktadır.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ