Kırıkkale'de sağanak yağış etkili olacak

Kırıkkale

Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, bu hafta ülke genelinde sağanak yağışlar görülecek. Özellikle Karadeniz bölgesi için yapılan bilgilendirmede olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Kavurucu sıcakların yaşandığı İstan

Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, bu hafta ülke genelinde sağanak yağışlar görülecek. Özellikle Karadeniz bölgesi için yapılan bilgilendirmede olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. Kavurucu sıcakların yaşandığı İstanbul'da ise yağışlar Çarşamba günü etkili olacak. Günlerdir yangınlarla boğuşan Ege ve Antalya'da ise halen risk devam ettiği için turuncu kategori uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre özellikle Karadeniz bölgesinde yağışlar etkili olacak. Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün ve yarın olmak üzere Trabzon, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ordu, Giresun çevreleri ile Trabzon'un batı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Hafta genelinde ise Karadeniz bölgelerinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Pazartesi günü Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Amasya, Çorum, Yozgar, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Karaman, Sivas, Ordu, Tokat, Osmaniye, Hatay, Trabzon, Gümüşhane, Erzincan, Giresun, Rize, Bayburt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin'de sağanak yağış etkili olacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız