Kırıkkale’de Metamfetamin ele geçirildi

Kırıkkale’de Metamfetamin ele geçirildi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele faaliyetleri kapsamında uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele faaliyetleri kapsamında uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında çeşitli miktarlarda metamfetamin maddesi ele geçirildi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il genelinde uyuşturucu olaylarının tamamen engellenmesi amacıyla uyuşturucu madde satışı yapan/veya kullanan şahısların tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.  Operasyon kapsamında çeşitli miktarlarda metamfetamin maddesi ele geçirildi.

ŞAHIS CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

Y.Ş. isimli şahsın uyuşturucu madde sattığı 1 şahıstan 0,40 gr. metamfetamin maddesi

Yine Y.Ş isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise satışa hazır 1,15 gr metamfetamin maddesi ile uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan materyaller ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan pipe tabir edilen cam düzenek ele geçirilerek şahıs gözaltına alındı. Şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece TCK 188 ( Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve TCK 190 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma) suçlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA ADLİ İŞLEM

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından 6136 sayılı kanun suçunu önlemeye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Sanayi Mahallesinde bir adreste yapılan aramalarda;  2 adet tabanca ( Çorum ve Ankara ilinden çalıntı olarak aranan)  100 adet 9*19 dolu fişek ele geçirildi.  Şüpheli 2 şahıs hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna muhalefetten suçundan adli işlem başlatıldı.     



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama