Kırıkkale’de İmamoğlu izdihamı

Kırıkkale’de İmamoğlu izdihamı

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Millet ittifakı olarak bu gidişata dur deme zamanın geldiğini söyledi.

İmamoğlu “Bizim dünyamızda karamsarlığa yer yok kimse karamsar olmasın bu gidişata dur deme samanı yakındır” dedi. İmamoğlu yoğun kar yağışı altında Kırıkkalelilerle buluştu.

 

YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN

Kayseri’deki Büyük Şehir Belediye Başkanları toplantısı dönüşünde Kırıkkale’ye uğrayan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğun kar yağışı altında yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanına gelen İmamoğlu kurulan bir kürsüden toplanan kalabalığa seslendi. İmamoğlu Kayseri’deki toplantıdan kısaca söz ederek “Sayın genel başkanımızın başkanlığında ülkemizin bu ağır krizden nasıl çıkarırız en az zararla bu krizi atlatırız onları masaya yatırdık” dedi İmamoğlu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun selamını da getirdiğini söyledi

 

ÜLKENİN SORUNU YÖNETİMSİZLİK

Ülkemizin en temel sorununun yönetimsizlik olduğunu belirten İmamoğlu “Millet ittifakı olarak bu gidişata dur diyeceğimiz günler yakındır. Millet ittifakı olarak emekçinin, ezilenin yoksulun yanlarındayız bizim dünyamızda karamsarlığa yer yok kimse karamsar olmasın çocuklarımız için torunlarımız için gençlerimizin geleceği için çalışıyoruz. Biz sadece bulunduğumuz iller için değil tüm Türkiye için çalışıyoruz, 84 milyon insanın hakkını hukukunu koruyarak liyakate dayılı bir geleceği hep beraber tesis edeceğiz. Elbette hepimizin derin bir sorunu var bu sadece ekonomik değil ülkemizin içinde bulunduğu sorun. İstanbul’da nasıl bir demokrasi dersi verdiysek önümüzdeki secimde de tüm Türkiye de vereceğiz. Lütfen sürecin içinde olun süreci iyi takip edin” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı