Kırıkkale'de Fikirkale dijital dergi yayında

Kırıkkale

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen dijital dergi çalışması Kırıkkale’de de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yayına başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen dijital dergi çalışması Kırıkkale’de de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak yayına başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından il müdürlüklerinin web sitelerinde yayınlanmak üzere dijital e-dergi çalışması başlatıldı. Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, kurumsal çalışma ve etkinliklerin yer aldığı e-derginin tamamlanarak web sitesinde ziyaretçilerin erişime açıldığını söyledi. Eğitim kurumlarında yapılan çalışmaların zengin içerikleriyle kamuoyuna aktarıldığını belirten Tüfekçi, “Okullarımızda yapılan etkinlik ve çalışmalarımız web sitemiz ve sosyal medya aracılığı ile duyurulmaya devam ediyordu. Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda bu çalışmalara kurumsal e-dergi de eklenerek yeni bir hizmeti daha başlatmış olduk. Dergimizin ilk sayısı yayına başladı ve bundan böyle iki ayda bir yeni sayısıyla yayınına devam edecek. İlimizin tarihi ve kültürel değerleri, öğrencilerin çeşitli etkinlikleri, okullarımızın durumları, sanatsal etkinlikler, özel gün ve haftalar ile daha birçok çalışmalar dergide dönemsel olarak yer alacak.” dedi. Tüfekçi, derginin her sayısındaki içeriklerin farkı görsel ve konularla bundan böyle yayınına devam edeceğini sözlerine ekledi



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı