KIRIKKALE’DE ÇÖP EV TEMİZLENDİ

KIRIKKALE’DE ÇÖP EV TEMİZLENDİ

Kırıkkale'de evin içi ve etrafının ikamet sahibi tarafından çöp ev haline getirildiği yönünde mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından temizlenip sokak boydan boya dezenfte edildi.

Bağlarbaşı Mahallesi 187. sokak sakinleri mahallerinde ikamet eden bir komşularının evini ve etrafını çöp eve çevirdiğini, buradan ağır kokular geldiğini belirterek şikayette bulundular. Şikayetin ardından Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yine Zabıta ekiplerinin nezaretinde çöp evde temizlik çalışmalarına başladılar. Ekipler tarafından halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren evde ve çevresinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 kamyon çöp çıkan ev ve çevresi koronavirüse karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi.

Mahalle sakinleri koronovirüs salgını nedeniyle tedbirlerini aldıklarını ancak mahallede bir evin çöp ev olması ve mikrop yayması korkusu şikayette bulunduklarını belirterek “Kırıkkale Belediyesi ekipleri de bu şikayetimizi hızlıca dikkate alarak gereğini yerine getirerek evi ve çevresini temizleyerek dezenfekte ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Aynı yerden geçtiğimiz yılda yaklaşık 1 kamyon çöp çıkmıştı, komşumuzun bir çöp toplama hastalığı var. Biz kendisine de üzülüyor, uyarıyor gerekli yardımı yapıyoruz ama o yine de çevrede topladığı çöpleri getirerek evine ve etrafa biriktiriyor. Tekrar Kırıkkale Belediyesine duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ