Kırıkkale´de ZUMBA rüzgârı

Kırıkkale´de ZUMBA rüzgârı

GENCİ, YAŞLISI BU SPORLA ZİNDE KALMAYA ÇALIŞIYOR

GENCİ, YAŞLISI BU SPORLA ZİNDE KALMAYA ÇALIŞIYOR

Kırıkkale´de ZUMBA rüzgârı

Kırıkkale´de genci-yaşlısı yaklaşık 200 kadın, gönüllü dans eğitmenleri Sevgi Şahin, Hayriye Karakoç ve Ebru Yıldırım nezaretinde zinde ve sağlıklı kalabilmek için Zumba dansı yapıyorlar.

UZMANLAR GÖZETİMİNDE

Kırıkkale´de genci-yaşlısı yaklaşık 200 kadın, gönüllü dans eğitmenleri Sevgi Şahin, Hayriye Karakoç ve Ebru Yıldırım nezaretinde zinde ve sağlıklı kalabilmek için Zumba dansı yapıyorlar. Eğitmenler, tüm kadınları spor yapmaya davet ettiler.

KALORİ YAKMAK MÜMKÜN

Dans eğitmenleri Sevgi Şahin, Hayriye Karakoç ve Ebru Yıldırım, bir AVM salonunda toplanan hanımlara Zumba dansı yaptırdılar. Zayıflamak isteyen hanımları bir araya toplamaktan mutlu olduklarını belirten gönüllü dans eğitmenleri Şahin, Karakoç ve Yıldırım birlikte yaptıkları açıklamada şunları söylediler: "Zumba dansıyla birlikte kalori yakarken aynı zamanda vücudun sıkılaşmasını sağlayacak zumba, fitness egzersizi birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Bu hareketlerin en güzel yanı ise müzik eşliğinde eğlenceli bir zaman geçirmek. Hem dans edip, hem zayıflamak ve form tutmak isteyenler için çok büyük bir fırsat. Tüm dünyada bir fonemen haline gelen zumba dansını yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak, aynı zamanda zayıflayacaksınız. Farkına varmadan bol kalori yakacağınızı düşündüğünüzde gerçekten hemen başlanması gereken bir egzersiz".

SADECE BİR DANS DEĞİL

Dans öğreticisi Sevgi Şahin, zumbanın sadece bir dans değil, fitness egzersizi olduğunu, eğlenerek forma girmenin hiç de zor olmadığını Kırıkkale halkına anlatmak için bu işe başladıklarını belirttiler. Şahin, şu anda 200 kadının katılımı ile amaçlarına ulaştıklarını belirterek, "Çalışmalarımız devam ediyor. İnsanların çoğu ´ben yapamam´ demelerine rağmen bizimle birlikte hareket ederek eğlendi. Biz bunu görmek için bu işe başladık. İnsanların sağlığını eğitimsiz insanlara teslim etmemelerini amaçladık" dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ