Kırıkkale´de yol sorunu kalmayacak

Kırıkkale´de yol sorunu kalmayacak

BELEDİYE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

BELEDİYE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Kırıkkale´de yol sorunu kalmayacak

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dâhilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Şehrin değişik noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, Ankara Caddesi ve çevresindeki çalışmalarını tamamlamak üzere. Ekipler ayrıca Yenimahalle ve çevresindeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Çoruhözü çevresindeki düzenleme çalışmaları da sürüyor

ANKARA CADDESİ VE ÇEVRESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce planlanan çalışma takvimi çerçevesinde Ramazan ayı içinde başlanan ve büyük bölümü tamamlanan Ankara Caddesi ve çevresindeki çalışmalarda sona gelindi. Gelinlikçilerin bulunduğu sokak yenilendi. Yaya kaldırımları genişletilerek araç trafiğinin akıcı olması sağlandı. Böylece park sorunun önüne geçilmiş oldu.

YENİ YOL ÇALIŞMASI VE ASFALT İŞLERİ

Değişik mahallelerde özellikle kenar semtler başta olmak üzere ana cadde ve ara sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan yol açma çalışması yaparken bir yandan da alt yapı çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni yol çalışmaları tamamlanan ve alt yapısı bitirilen yollar kısa sürede kaldırım çalışmasıyla asfaltlanma işlemine geçiliyor. Kış mevsiminden önce planlandığı gibi yol açma, alt yapı ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra asfalt çalışmalarını da bitirme gayretinde olan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sezonun en çok çalışan ekibi olarak dikkat çekiyor.

YENİMAHALLE´DE HUMMALI ÇALIŞMA

Değişik mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenimahalle semti Plevne Caddesine bağlı sokaklarda bir yandan kaldırım çalışması bir yandan da asfalt çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Bazı semtlerde şehir planlarında yol olarak gözüken alanlarında yol açma çalışması yapan Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri´nin bir ekibi de bakım onarım üzerine şehrin çeşitli yerlerinde çalışmalarına devam ediyor. Bozulan kaldırımlar tek tek tamir ediliyor. Bozulan yollar yama tekniği ile yenileniyor. Trafik akışının düzenli sağlanması için çalışmalar gece gündüz sürüyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü