Kırıkkale´de güzel dostluklar edindim

Kırıkkale´de güzel dostluklar edindim

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE KIRIKKALE´DEN AYRILAN KIRBAŞ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE KIRIKKALE´DEN AYRILAN KIRBAŞ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkkale´de güzel dostluklar edindim

İl Müdürümüz Recep Kırbaş´ın Kırıkkale´mize Vedası. Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş görev değişikliği sebebiyle Kırıkkale´den ayrılmadan önce personele veda yemeği düzenlendi.

GİRİŞİMÇİ VE YENİLİKÇİYDİ

Düzenlenen veda yemeğine İl Müdürümüz Recep Kırbaş, İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, teknik ve idari personel katıldı. Yemekte konuşan Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan, ?Göreve geldiği günden bugüne yenilikçi, Kırıkkale´de sürekli olarak tarımsal faaliyetlerimizi ileriye taşımaya yönelik plan ve programlarla daha iyiyi amaçlayan, farklı ve ileriye dönük projeler ortaya koyan İl Müdürümüz Recep Kırbaş´a yapmış olduğu özgün, örnek ve başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşamında her daim başarılar diliyoruz? dedi.

KIRIKKALE´DE GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİM

İl Müdürü Recep Kırbaş ise konuşmacılara yapmış oldukları güzel dilek ve temennilerden ötürü teşekkür ederek ?Kırıkkale´de görevde bulunduğu günden bu yana çok güzel dostluklar kurduğunu dile getirdi. Birlikte görev yapmış olduğumuz tüm personelimize ülke tarımının daha iyi duruma getirilmesi için harcamış olduğunuz mesaiden ve bu mesai sırasında gösterdiğiniz samimiyetten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi. Konuşmaların ardından İl Müdürü Recep Kırbaş´a İl Müdür Yardımcısı Gürsel Doğan yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine plaket takdim etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü