Kırıkkale´de Evet Oyu rekor kıracak

Kırıkkale´de Evet Oyu rekor kıracak

MİLLETİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Kırıkkale´de Evet Oyu rekor kıracak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, referandumla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunarak Kırıkkale´de evet oyunun rekor düzeyde olacağını söyledi.

KIRIKKALE´DE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Referandum kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Abdullah Öztürk, STK ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer´i ve bazı STK´ları ziyaret eden Öztürk ?Kentte sokak sokak, cadde cadde çalışmalar yaparak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatıyoruz. Referandumda yapılacak anayasa değişikliği ile ilgili olarak vatandaşların sorularını cevaplandırıyoruz. Vatandaşlarımız evet için destek veriyor? ifadesini kullandı.

MİLLETİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Kırıkkale merkez ve ilçelerinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Öztürk, "İlçelerimizde, köylerimizde mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bugünün bir meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Halkımız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine karşı çıkanların kim olduğuna bakarsa zaten bu sistemin ülkemiz için gerekliliğinin farkına varacaktır. Biz milletimizin sağduyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız