Kırıkkale´de çarpan her yüreğin sesi olacağım

Kırıkkale´de çarpan her yüreğin sesi olacağım

ÖZTÜRK, BİR AN OLSUN BOŞ KALMIYOR

ÖZTÜRK, BİR AN OLSUN BOŞ KALMIYOR

Kırıkkale´de çarpan her yüreğin sesi olacağım

Milliyetçi Hareket Partisinden 27. Dönem Milletvekili seçilen Av. Halil Öztürk, henüz mazbatasını bile almadan, kapı kapı dolaşıp teşekkür ediyor. Bir an olsun boş kalmayan Öztürk, henüz seçim yorgunluğunu üzerinden atamadan seçim çalışmalarında kendisine yardımcı ve destek olan herkese teşekkür edebilmek için tüm Kırıkkale´yi karış karış dolaşıyor.

KIRIKKALE HALKININ BÜYÜK TEVECCÜHÜNÜ KAZANMIŞTI

24 Haziran´da gerçekleştirilen seçim sonuçlarına göre Kırıkkale´den Milletvekili seçilen MHP Adayı Avukat Halil Öztürk, seçim çalışmaları boyunca Ramazan Ayı ve Bayrama rağmen gece gündüz, kapı kapı, tüm Kırıkkale halkına ulaşmaya çalışmış, bu çalışkanlığı ve sempatikliğiyle de Kırıkkale halkının büyük teveccühünü kazanmıştı.

SEÇİMİN ERTESİ SABAHI HEMEN SÖZÜNÜ TUTMAYA BAŞLADI

Öztürk, çalışmaları boyunca milletvekili seçilsin ya da seçilemesin, tüm Kırıkkale´yi, aynı seçim döneminde olduğu gibi sil baştan dolaşıp gösterilen ilgiden dolayı tüm Kırıkkale halkına teşekkür edeceğini bildirmişti. Seçimin ertesi sabahı hemen sözünü tutmaya başlayan MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, ilk olarak MHP yöneticileri ve partililerle buluşarak bir teşekkür toplantısı yaptı.

KIRIKKALE´DEN KOPUK VE KIRIKKALE İLE ALAKASI OLMAYAN BİR SİYASET ANLAYIŞI SON BULDU

Ardından TÜRKAV, Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu-Sen gibi kuruluşları ziyaret ederek bu kuruluşların başkanlarına, yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür eden Öztürk, sokakta esnaf ve halka teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor. 8 Temmuz´da gerçekleştirilecek olan yemin töreninin ardından tüm kamu ve özel kurum ve kuruluşları da ziyaret edeceğini kaydeden MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kırıkkale´den kopuk ve Kırıkkale ile alakası olmayan bir siyaset anlayışının artık son bulduğunu vurgulayarak, ?Kırıkkale´de çarpan her yüreğin sesi olacağım? dedi.  



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu