Kırıkkale´de asfaltsız cadde, sokak kalmayacak

Kırıkkale´de asfaltsız cadde, sokak kalmayacak

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM

Kırıkkale´de asfaltsız cadde, sokak kalmayacak

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce sezon başından itibaren başlatılan sıcak asfaltlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Öncelikle inşaat çalışmaları biten ve alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklar hızlı bir şekilde asfaltlanarak trafiğe açılıyor.

YAZ SEZONUNUN DOLU DOLU GEÇİRDİLER

Yoğun bir sezon geçiren Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yenimahalle ve çevresinde özellikle inşaat çalışmaları tamamlanmış alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokakları sıcak asfaltla tanıştıran belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Güzeltepe Mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM

Kırıkkale Belediyesi Fen İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz döneminin son günlerini yaşadığımız şu günlerde, olumlu hava şartlarını fırsat bilerek çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Güzeltepe Mahallesinde yol çalışmaları yaparken, Zafer caddesinde engellilerin kullandıkları kaldırım iniş ve çıkışlarının düzenleme çalışmasını yaptı. Diğer taraftan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

HIZ KESİCİLER YERLEŞTİRİLDİ

Bazı bölgelerde trafik yön levhalarının düzenlemesini yapan ekipler, Alparslan Türkeş Bulvarında hız kesici yol kasisi montaj çalışmasını gerçekleştirdi. Bu çalışmayla birlikte bölgede hız yapılmasının ve kazaların önüne geçilmiş olacak. Diğer taraftan bugün başlayacak olan 2017-2018 eğitim öğretim dönemi öncesinde okul önlerinde kazaların yaşanmaması için yol kasisleri montajı yapıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü